Za sve trendseterke: Big&Phenomenal maskara! Otkrij gde je možeš prva isprobati

Big&Phenomenal maskara za volumen

Nova Big&Phenomenal maskara za volumen oborće sa nogu i najzahtevnije trendeseterke. Pozivamo te da posetiš Avon korner u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici ili Šapcu i premijerno isprobaš novu Avon maskaru. A tu te očekuju i brojna iznenađenja!

Nova, 3 u 1 Big&Phenomenal maskara za punije trepavice kreirana je zahvaljujući naprednoj tehnologiji koja tvojim trepavicama pruža volumen u jednom potezu. Tajna je u posebno dizajniranoj četkicisa fleksibilnim vlaknima koja odvajaju svaku trepavicu jednako, od korena do vrha garantujući preciznost bez grudvica.

Duboki rezervoari između vlakana sadrže male džepove koji dopunjuju četkicu formulom, dok je pametan vrh četkice tu kako bi vam omogućio kontrolisano pokrivanje i donjih trepavica.

Big&Phenomenal maskara u tvom gradu – Isprobaj je prva!

Big&Phenomenal maskara za volumen, ali i drugi Avon noviteti koje možeš premijerno isprobati, očekuju te u Avon promo korneru u tvom gradu gradu:

Beograd – Merkator centar – 17.1 – 23.1.
Novi Sad – Merkator – 24.1 – 30.1.
Niš –Merkator centar – 18.2 – 24.2.
Kragujevac – Plaza Shopping Centar – 25.2 – 3.3.
Subotica – Roda megamarket – 3.2 – 10.2.
Šabac –Roda megamarket – 11.2 – 17.2.

Big&Phenomenal maskara

 

Big&Phenomenal maskara za volumen dostupna je po specijalnoj ceni od 499 dinara u Avon brošuri koja važi od 17. januara, kao i na sajtu www.avon.rs.

 

error: Content is protected !!