Želimo vam sve najlepše u 2018. godini!

By  |  0 Comments

Dragi naši, na vrata nam kuca nova, lepša i bolja 2018.! Želimo vam da bude najbolja godina do sada, sa puno ljubavi, zdravlja i razloga za osmeh.

Hvala vam!

Želimo da vam se zahvalimo što ste i u 2017. bili uz nas, čitali naš portal, gledali naše video savete, učestvovali u našim aktivacijama. I omogućili nam da proslavimo 6. rođendan!

Želimo takođe da se zahvalimo i našim stalnim prijateljima i saradnicima, kompanijama i brendovima: Eucerin, Nivea, Glam up, L’Oreal, Avon, Henkel, Garnier, Burra, Prima kozmetika, Nuxe, Max Factor, Collistar, Revlon, OPI, Zoya, Eveline, City Color, Marrakesh, Subrina Professional…

U 2017. godini pokrenuli smo nove projekte:

  • beauty webshop, pun najkvalitetnih proizvoda za negu kose, kože, noktiju i šminke, sa specijalnim akcijama i popustima
  • Lepotica Skin Care Beauty Box – kutija sa proizvodima za negu lica prema godinama i tipu kože

a mnogi projekti nas očekuju već početkom godine. Sigurno ćete se obradovati.

Nastavljamo sa snimanjem video saveta, beauty ali i nekih drugih. I dalje ćemo vas obaveštavati o najnovijim trendovima, kozmetičkim proizvodima, DIY savetima. Horoskop koji čitate, bilo da je u pitanju godišnji, mesečni, nedeljni ili ljubavni, biće kao i do sada detaljan i tačan.

Puno zdravlja, sreće, ljubavi i para u 2018. godini želi vam portal Lepotica.rs!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!