10 neobičnih make-up trikova poznatih koji zaista RADE!

Pošto poznati imaju pristup najpoznatijim i najspretnijim stilistima, šminkerima i estetičarima, svi uvek volimo da čujemo neke njihove trikove! Dok su neki od njih potpuno neverovatni i otkačeni, neki od njih zaista rade! Od Beyonce i lepka za obrve, pa sve do potapanja lica u vodu Bele Hadid, ovo su 10 neobičnih, ali efikasnih make-up trikova poznatih!

Make-up trikovi poznatih ličnosti

#1: Beyonce

Beyonce se ne plaši trikova i hack-ova: navodno, koristi antirid kao kremu za celo lice! To znači da ih ima barem nekoliko u neseseru. Osim toga, kao prajmer pre uvijanja trepavica, na njih nanosi balzam za usne. On čini da trepavice zadrže oblik i deluju sjajno. Ovo je super ideja za no-make-up-make-up dane!

Još jedan trik koji je otkrio njen šminker jeste da fiksira njene divlje obrve uz pomoć belog lepka u stiku. Nanese ga na spoolie četkicu i prođe kroz obrve.

#2: Bela Hadid

Tokom svog boravka u Japanu, top-model Bela Hadid otkrila je japanski trik za dugotrajniju šminku, bez mane! Dakle, nakon nanetog tečnog pudera, treba da nanesete transparentni puder u prahu za setovanje lica u debljem sloju i da celo lice potopite u činiju hladne vode. Iako zvuči ludo, ovaj trik “zaključava” šminku da traje celog dana! Ovaj trik se u Japanu naziva “jamsu”!

#3: Zendaya

Američka glumica i pevačica Zendaya je poznata po blistavom hajlajteru koji uvek krasi njenu šminku! Nedavno je otkrila trik da pre hajlajtera, kao bazu nanosi gustu mast, poput balzama za usne ili balma za ispucalu kožu. Potom preko stavi hajlajter, a rezultat je boom!

#4: Selena Gomez

Blistavi hajlajter nije jedina stvar koju možete napraviti uz pomoć masti za kožu! Selena Gomez koristi ovu mast kako bi napravila bogatu kremastu senku. Njen trik je da pomeša malo senke u prahu sa masti za kožu, kako bi dobila kremastu teksturu senke. To isto radi ponekad i sa rumenilom!

Povezano: Lepota koja ne stari – 7 beauty tajni Monike Beluči

#5: Margot Robbie

Australijska glumica Margot Robbie otkriva trik koji ćete obožavati: naime, ako vam se često tečni puder uvlači u liniju kose, samo ga “očistite” uz pomoć četkice za zube ili četkice senku. Ovako ćete imati perfektnu liniju kose, koja nije umrljana tečnim puderom.

#6: Jessica Alba

Čak i poznati pate ponekad od bubuljica! Jedna od njih je i Jessica Alba, koja je otkrila da koristi prajmer za senku preko bubuljice, kako bi izjednačila površinu kože. Na taj način savršeno priprema kožu za šminkanje, tako da se bubuljica ne vidi, a ovo će takođe pomoći puderu da se bolje zalepi na bubuljicu.

#7: Marriah Carey

Kao prirodni sjaj za usne, Maraja Keri koristi ulje mente. Ne samo da hidrira i hrani usne, već ovo ulje stimuliše cirkulaciju u usnama, što daje plumping efekat. Potražite hladno ceđeno ulje mente, a ne eterično, za ovaj trik!

#8: Miranda Kerr

Miranda Ker ne troši novac na uvijač trepavica, već umesto njega koristi metalnu kašiku! Dakle, postavi kašiku na kapak, tako da prati prirodni zakrivljeni oblik oka, i potom nanosi maskaru. Ovako ćete ujedno uviti trepabvica, ali i sprečiti da vam se maskara preslika na kapak.

#9: Emma Watson

Jedan trik koji je Emma Watson naučila od profesionalaca jeste kako da popravi greške sa maskarom! Umesto da razmrlja prstom i napravi još već haos, ona greku od maskare, popravi štapićem za uši koji je namočila u tečni puder, kako bi ujedno otklonila ali i prekrila grešku! Genijalno, zar ne?

Povezano: Trik Kim Kardašijan za punije i gušće trepavice – Nećete verovati!

#10: Shay Mitchell

Ovo je jedan od “najprirodnijih” make-up trikova koje ste ikada čuli! Za ružičastu boju na usnama, Shay koristi smrznute kockice soka cvekle, i utrljava ih u usne, za stain koji traje celog dana! Idealan trik ako volite prirodnu šminku i stain na usnama!

Pročitajte još i: 7 najčudnijih beauty trikova holivudskih zvezda

error: Content is protected !!