Verovale ili ne: 3 trika sa pincetom koji će vam olakšati šminkanje

pinceta

Kao beauty entuzijasta, uvek tražimo načine da skratimo naše beauty rutine. U tom smislu, razna beauty pomagala su naši najbolji saveznici u tome da izgledamo najbolje moguće. Kada je reč o šminkanju, u tome će vam pomoći pinceta – verna alatka koja nam pomaže da oblikujemo obrve. Niste sigurni kako vam ona može pomoći prilikom šminkanja? Pročitajte sve u nastavku!

Kako možete koristiti pincetu za šminkanje?

Nanesite veštačke trepavice

Koliko često se mučite sa nanošenjem veštačkih trepavica? Znamo koliko je ova borba realna. Umesto da vam stalno ispadaju, a lepak se lepi na prste, jednostavno, uhvatite ih pincetom za preciznu aplikaciju. Ne samo da ćete ovako smanjiti pritisak na ruke, već ćete mnogo čvršće i preciznije zalepiti trepavice.

Za savršen ajlajner

Odličan trik koji je već dugo popularan na Instagramu jeste da nanesete ajlajner uz pomoć pincete! Koristite pincetu kao šečat, na koji ćete naneti tečni ili gel ajlajner na ivice. Potom, prislonite pincetu na spoljašnji ugao oka i pritisnite njene vrhove, kako biste kreirali konturu za ajlajner, koju ćete lako popuniti.

Za konturisanje

Da li ste znale da se pinceta može koristiti i za konturisanje? Nanesite omiljeni puder za konture na ivice pincete, i povucite je duž ivice nosa. Koristeći četkicu za blendanje, dobro izblendajte ove linije, i dobićete savršeno konturisan nos.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!