5 beauty trikova sa Tik Tok-a koji će vas oduševiti, a zaista “rade”!

beauty trikovi

Ako i vi svoje slobodno vreme provodite skrolujući po društvenim mrežama, sigurno ste postali fan Tik Tok-a. Posebno tokom karantinskog perioda, naučili smo mnoge beauty i hair trikove zahvaljujući ovoj mreži. Zato vam u nastavku donosimo 5 sjajnih i proverenih Tik Tok trikova, koji zaista “rade”!

Pet trikova sa Tik Toka- koji su vredni pažnje

Trik #1: Nanošenje ajlajnera pincetom

Ovaj trik je postao viralan, jer se svaka od nas ponekada muči sa izvlačenjem “krilca” ajlajnera. Tik Tok nam je otkrio da samo treba da nanesemo ajlajner na krajeve pincete i potom da istu tu pincetu utisnemo na kraj oka, tu gde će prirodno doći “krilce”. Iako je ovo malo krilce, ipak je odličan šablon za početnike, a osim toga, lako ga možete produžiti!

@beautyhacks

To help get those wings looking more like sisters and less like distant cousins ? ##whatspoppin ##makeuproutine ##boostyourmood

♬ thank you guys so much for using this sound – Leyna

Trik #2: Lifting usana uz pomoć olovke

Ovaj tri 100% radi – trebaće vam samo nude olovka za usne, koju ćete naneti na strateške tačke, tako da vizuelno kreirate efekat “podignutih” usana. Za dramatičniji efekat, možete obrubiti cele usne.

@amlmakeup

easy lip contour ##makeuphack ##makeuptutorial ##beforeandafter ##liplift

♬ You and I – Washed Out

Trik #3: Nanošenje veštačkih trepavica bez muke

Za sve vas koje muku mučite sa nanošenje veštačkih trepavica, otkrivamo vam ovaj trik koji će vam biti veoma koristan. Nije toliko trik, koliko je pravilna rutina aplikovanja trepavica, korak po korak. Najpre, istisnite malo lepka na nadlanicu ruke, tanko ga nanesite na tračicu trepavica. Potom, uzmite trepavice pincetom i naslonite na ih najpre na sredinu oka, a potom pritisnite i krajeve. Na samom kraju, pristima pritisnite trepavice, kako biste spojili vaše i veštačke.

@gpmakeup

How to apply false lashes. EASY. ##SkillBuilding ##lashes ##easymakeuphack ##falsies

♬ Stunnin’ (feat. Harm Franklin) – Curtis Waters

Trik #4: Izbeljivanje zuba na prirodan način

Ova korisnica Tik Tok-a nam otkriva njen trik za izbeljivanje zuba: zajedno sa pastom za zube, ona nakapa nekoliko kapljica eteričnog ulja pomorandže, a jednom nedeljno zube opere samo sodom bikarbonom. Njena mama ovaj trik primenjuje godinama, stoga procenite same.

@kelseyvenkov

Mamma knows best. ##MyRoutine ##teethwhitening ##teethhacks ##teethtiktok ##whiteteethhack ##whiteteeth ##beautyhacks ##beautytipsandtricks ##nightroutinecheck

♬ SUNNY DAY – Matteo Rossanese

Trik #5: Dugine boje na očima iz pomoć štapića za uši

Ako želite da isprobate nešto ekstravagantniju šminku za leto – tu je ovaj viralan Tik Tok trik. Trebaće vam samo štapići za uši i senke u omiljenim bojama. Nanošenjem senke za oči štapićima, dobićete efekat duge!

@bilintinamakeup

Super easy & fast Q-tip hack ? ##quickcuts ##leapday ##unicorn ##makeuphacks ##qtiphacks ##fyp

♬ Exactly How I Feel (feat. Gucci Mane) – Lizzo

Pročitajte još i: Kako smo živele bez ovoga – trikovi za postojanost karmina

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!