5 trikova koje morate znati ako imate tanke usne

tanke usne

Ako ste devojka sa tankim usnama, u ovom uInstagram filtera i estetskih procedura – ne očajavajte! Naprotiv, postoji mnogo različitih tajni i trikova koji vas mogu poštedeti odlaska pod injekciju, a svakako prirodna lepota je nešto što treba da prigrlite! Zato vam u nastavku otkrivamo kojih 5 stvari morate znati ako imate tanke usne!

Ovo su stvari koje svaka devojka sa tankim usnama mora znati!

#1: Morate strateški birati sjaj

Ako volite sjajne usne, znajte da morate biti malo više streateši nastrojene, ako želite da poboljšate izgled i punoću vaših usana. Zato privucite pažnju na najpuniji deo vaših usana, tako što ćete naneti sjaj samo na njega, a to je centar usana. Ako zaista želite da usnama date dubinu i dimenziju, naneste malo hajlajtera na vrh prsta i utapkajte na srednji deo usana.

sjaj za usne

#2: Lip plumperi su vaš najbolji prijatelj

Nema ništa loše u tome da potražite malu “pomoć” od specijalnih sjajeva za punoću usana. Oni sadrže supstancu koja izaziva blago oticanje usana, tako da one privremeno zaista budu punije i sočnije. Za posebnu priliku odaberite sjaj koji pecka i daje ovaj efekat!

Povezano: Hajlajter u olovci za punije usne

#3: Piling za usne mora biti deo vaše svakodnevne rutine

Pilingovanje usana povećava cirkulaciju i samim tim, čini usne punijima. Zato ovaj tip proizvoda mora postati deo vaše svakodnevna beauty rutine. Ne morate kupovati poseban piling za usne, već možete iskoristiti mešavinu šećera i ulja za lice, kojom ćete istrljati usne.

piling za usne

#4: Hidratacija je ključ

Suve i ispucale usne svakako deluju manje nego što jesu. Iz ovog razloga, morate se naoružati hranljivim balzamima za usne, koji će vas čekati baš u svakoj torbi i prostoriji. Mažite usne kad god se setite, a one će biti hidrirane i pune!

#5: Nošenje tamnog ruža je proces

Iako tamniji karmini lepše izgledaju na punijim usnama, to ne znači da ne možete i vi da ih ponesete! Proces nanošenja jeste izazov ako imate tanke usne, ali trik je u korišćenju olovke za usne, koja će vam biti vodič!

Povezano: Kako da šminkom napravite punije usne?

error: Content is protected !!