Hajlajter u olovci za punije usne

By  |  0 Comments

Devojke, ne očajavajte ukoliko želite prirodno punije usne. Hajlajter u olovci će vam postati najbolji prijatelj prilikom šminkanja jer će konturisati vaše usne na svedeniji način, bez stvaranja utiska silikonskih usana.

Nije neophodno da se služite ekstremnim metodama i trajnim promenama na svom licu, kad postoji mnogo efikasniji način da biste povećali volumen vaših usana. Sve što vam treba za konturisanje usana jeste hajlajter u olovci.

Oivičite konture usana – od kupidovog luka ka spolja, ili nanesite hajlajter u olovci na centralni deo usana – iznad krivine gornje usne i po sredini donje, preko karmina ili sjaja, da biste usnama dali dodatnu punoću i učinili ih vizuelno većim.

A post shared by Roselyn (@roses_of_beauty) on

Hajlajter u olovci će se poigrati sa svetlošću i na prirodan način vizuelno učiniti vaše usne punijim, a vaš karmin učiniti postojanijim. Takođe, konzistencija voska će regenerisati vaše usne i sprečiti njihovo pucanje.

Zanimljivo je da hajlajter u olovci može vaš mat ruž transformisati u sjajni – uz pomoć ovog trika vaše usne će takođe izgledati veće i senzualnije.

Pored isticanja usana, hajlajter u olovci možete koristiti ispod obrva i u uglu oka, ali i kao podlogu ispod svetle senke kada želite da njena boja dođe do izražaja.

Ako u svom neseseru nemate hajlajter u olovci, za vizuelno puniji efekat usana možete koristiti i hajlajter puder ili krem.

Povezano: Savršene usne: 5 EFEKTNIH načina nanošenja karmina!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!