Prolećni manikir – 10 TOP ideja

By  |  0 Comments

Savršen izgled, pored negovanog lica, izvajanog tela, nove frizure ili boje kose, možete dovesti do savršensta i pomoću manikir predloga koji će obeležiti proleće.

Pisali smo nedavno koje su boje lakova u trendu ovog proleća, ali ako želite zaista ukrasiti vaše lepo oblikovane i negovane nokte, u obzir biste mogli uzeti 10 TOP ideja za prolećni manikir koje smo pronašli na Instagramu.

Prolećnu sezonu će obeležiti vesele, nežne boje pa se poigrajte i nalakirajte nokte različitim nijansama, ali vodite računa da izaberete boje lakova koje se međusobno slažu i ne nosite više od 3 boje.

Dozvolite vašoj mašti da se eksponira, ali i pokažite koliko ste vešti – iscrtajte tanje i deblje linije ili crticama vizuelno suzite ili produžite nokat, oblikujte geometrijske oblike ili pokažite da ste u prolećnom raspoloženju cvetnim i dezenima u obliku srca.

Ako ne posedujete potrebnu veštinu – ne brinite, donosimo vam i nekoliko minimalističkih, ali dovoljno efektnih predloga za prolećni manikir.

Budite prva osoba koja će u proleće na noktima nositi nešto novo i drugačije – pronađite vaš omiljeni dizajn među bojama koje pristaju svakom obliku noktiju i tonu kože te budite IN tokom prolećnih meseci.

10 inspirativnih ideja za prolećni manikir

A post shared by Alicia Torello (@aliciatnails) on

A post shared by Chelsea King ?? (@chelseaqueen) on

A post shared by Alicia Torello (@aliciatnails) on

A post shared by Alicia Torello (@aliciatnails) on

A post shared by taryn multack (@missladyfinger) on

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!