Sakrijte tragove noćnog života: 7 after-party beauty saveta!

mamurluk

Niko ne mora da zna kako ste se proveli za vikend! Svi znamo taj osećaj posle burnog vikenda: ujutru posežemo za zaleđenim kašikama, limunadama, kiselom vodom i svim drugim oprobanim trikovima za odmoran izgled. Ipak, nekada ovi “domaći” saveti nisu dovoljni, barem kada je reč o beauty aspektu. Zato vam u nastavku otkrivamo najbolje savete i trikove kako da sakrijete činjenicu da ste “partijali” prethodne večeri!

Sakrijte tragove mamurluka uz ove savete

#1: Vratite koži blistavost uz detox masku

Ako posle zabavne večeri uz koktele ujutru izgledate beživotno, umorno i ispijeno, vreme je da upotrebite detox masku na bazi gline, koja će posvetliti i pročistiti izgled vaše kože. Za samo 10-15 minuta, vaš ten će biti probuđen, blistav i gladak. Niko neće znati vašu malu tajnu.

#2: Hidrirajte kožu uz vitaminsku kremu

Sigurno znate koliko je važno da hidrirate organizam posle mamurluka – isto važi i za kožu. Veoma je važno kakvu kremu za lice koristite – odaberite laganu, gelastu teksturu prožetu vitaminima, koja će delovati kao voćni koktel na vašu kožu. Nanesite je pokretima utapkavanja, a najbolji savet je da je ostavite u frižideru preko noći za potpun efekat razbuđivanja.

Povezano: 7 načina da probudite umornu i beživotnu kožu lica

mamurluk

#3: Posegnite za toniranom kremom

Pošto jutro posle želite da izgledate najbolje moguće, tonirana krema je vaš najbolji prijatelj. Izbegavajte teške pudere jer neće lepo izgledati na koži koja je mamurna posle noćnog izlaska. Potražite BB kremu sa hijaluronskom kiselinom ili vitaminima, jer će vašoj koži pružiti blagu pokrivnu moć, uz prirodan sjaj.

#4: Bež olovka za razbuđen pogled

Stara izreka kaže da su oči ogledalo duše, a mi dodajemo da oči najviše odaju da ste bile mamurne. Dobre vesti su da možete posvetliti oči uz nude olovku kako biste iz učinile svetlijima. Nanesite je nežno na vodenu liniju donjeg kapka, za ultimativni razbuđeni izgled.

#5: Kolor-korekcija je spas

Ah, ti tamni podočnjaci – siguran znak koji otkriva da ste umorne i neispavane posle žurke sinoć. Ali, možete ih efikasno sakriti uz color-correcting konsiler. Tamne podočnjake će najbolje neutralisati korektor u boji lososa, jer ova nežna roze boja neutrališe plavetnilo podočnjaka. Dobro izblendajte kolor-korektor i preko nanesite onaj u boji kože.

kolor korekcija

#6: Hajlajterom vratite sjaj koži

Ako vam je ten beživotan, matiran i ispijen, samo zgrabite bočicu tečnog hajlajtera i pomešajte par kapi sa BB kremom ili dnevnom kremom. Ovu blistavu mešavinu nanesite beauty blenderom na lice, i obožavaćete svoju kožu!

#7: Isprobajte fake-tan za lice

Sigurno ste svesne činjenice da ćete jutro posle žurke delovati bledo i ispijeno. Zato, ako dan posle imate važan događaj na kojem morate izgledati tip-top, predlažemo vam da u večernjoj rutini posle žurke nanesete fake-tan kremu za lice za samopotamnjivanje, jer će vas ujutru dočekati blistavu bronzani izgled, bez tragova mamurluka.

Pročitajte još i: Kako da vaša koža izgleda kao da ste spavale 8 sati?

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!