Ovaj Instagram trik će promeniti vaše nanošenje maskare – zauvek!

Kada je reč o maskari – to je jedan od najvoljenijih make-up prroizvoda u neseseru svake devojke i žene, od 15-75 godina (a i više godina). Da li ste ikada možda pogledali neki tutorijal za nanošenje maskare? Ili da li vas je neko učio? Nije, naravno. Ipak, standardni način nanošenja maskare ne donosi uvek željene rezultate. Zato vam prenosimo neverovatni Instagram trik nanošenja maskare ! Obećavamo punije, duže, voluminoznije trepavice nego inače!

Ovaj video make-up artistkinje Georgie Eisdell kako modelu nanosi maskaru je postao viralan. O čemu se radi? Model nema tipična otvorena usta koja svi pravimo dok stavljamo maskaru, ne zabacuje glavu unazad. Umesto da šminkerka račšešljava maskaru laganim potezima kroz trepavice modela kao svi mi, ona je najpre utiskuje u koren i prevlači cik-cak potezima preko trepavica modela, i to zatvorenih očiju!

A post shared by Georgie Eisdell-Makeup Artist (@georgieeisdell) on

Trik za savršene trepavice – možete i vi!

Nanošenje maskare zatvorenih očiju je idealno ako nanosite nekom drugom, međutim ovaj trik prilagodite sebi – prevlačite trepavice preko maskare, tako što ćete utisnuti maskaru na koren trepavica, malo prodrmati cik-cak i trepnuti!

Povezano: Pogled koji zavodi – 6 trikova sa maskarom

Video: marieclaire.com

maskara
Trik vs. standardno nanošenje maskare/marieclaire.com

Ipak, ovaj trik ne ostavlja baš najčistije kapke – možete se malo zamazati maskarom. Ali kad već dobijete ovako dobre trepavice, vredi pomučiti se. Da brzinski počistite mrljice od maskare sa kapka, sačekajte da se one osuše, pa ih protrljajte štapićem za uši ili spuli četkicom za obrve. Lakše je ukloniti ostatke maskare kada je suva.

Za najbolji efekat dugih i punijih trepavica, preporučujemo City Color Volume&Conditioning maskaru.

Pročitajte još i: Trik Kim Kardašijan za punije i gušće trepavice – Nećete verovati!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!