Avon karmin bez voska Ultra Color Indulgence

avon karmin bez voska

Stižu nam noviteti iz kozmetičke kuće Avon. ovoga puta su nas obradovali svojom novom linijom karmina bez voska, Avon Ultra Color Indulgence.

Avon Ultra Color Indulgence – Nova linija karmina bez voska

Novi ruž za usne Avon Ultra Color Indulgence donosi savršenu hidrataciju usana i ne sadrži vosak koji može biti čest krivac za zategnute i suve usne. Lagana gel formula i intenzivni pigmenti su glavne odlike ovog novog Avon karmina.

Karmin za negovane usne tokom cele godine

Problem ispucalih usana javlja se kao posledica izloženosti niskim temperaturama, vetru i suvom vazduhu tokom zime ali i toploti i suncu tokom letnjih meseci. Zato je Avon kreirao Ultra Color Indulgence liniju karmina koji ne sadrže vosak već zahvaljujući revolucionarnoj gelastoj formuli koja hidrira, lako se razmazuju prilikom nanošenja i pružaju usnama osećaj elastičnosti i svežine.

Tajna jedinstvene gelaste formule je u ši buteru, koji se veoma brzo upija a povećava hidriranost usana i do 4 puta, istovremeno ih hraneći vitaminima A, E i F. Avon Ultra Color Indulgence karmini sadrže i SPF 15 koji štiti usne od štetnih sunčevih zraka, koji mogu izazvati ispucalost i depigmentaciju usana i leti i zimi.

Ultra Color Indulgence liniju karmina trenutno ima 20 trendy nijansi koje su inspirisane svetnim motivima a planirano je da se u toku ove godine taj broj poveća na 24.

karmin Avon Ultra Color Indulgence

Cena Ultra Color Indulgence karmina, u brošuri 2 koja će važiti od 22.01 – 11.02. 2015. godine, je 499 dinara, a specijalna ponuda tokom trajanja brošure 2 je 2 karmina po ceni od 759 dinara. 

Obavezno iskoristite ovu ponudu i probajte novi Avon Ultra Color Indulgence karmin!

error: Content is protected !!