Avon karmin bez voska Ultra Color Indulgence

By  |  0 Comments

Stižu nam noviteti iz kozmetičke kuće Avon. ovoga puta su nas obradovali svojom novom linijom karmina bez voska, Avon Ultra Color Indulgence.

Avon Ultra Color Indulgence – Nova linija karmina bez voska

Novi ruž za usne Avon Ultra Color Indulgence donosi savršenu hidrataciju usana i ne sadrži vosak koji može biti čest krivac za zategnute i suve usne. Lagana gel formula i intenzivni pigmenti su glavne odlike ovog novog Avon karmina.

Karmin za negovane usne tokom cele godine

Problem ispucalih usana javlja se kao posledica izloženosti niskim temperaturama, vetru i suvom vazduhu tokom zime ali i toploti i suncu tokom letnjih meseci. Zato je Avon kreirao Ultra Color Indulgence liniju karmina koji ne sadrže vosak već zahvaljujući revolucionarnoj gelastoj formuli koja hidrira, lako se razmazuju prilikom nanošenja i pružaju usnama osećaj elastičnosti i svežine.

Tajna jedinstvene gelaste formule je u ši buteru, koji se veoma brzo upija a povećava hidriranost usana i do 4 puta, istovremeno ih hraneći vitaminima A, E i F. Avon Ultra Color Indulgence karmini sadrže i SPF 15 koji štiti usne od štetnih sunčevih zraka, koji mogu izazvati ispucalost i depigmentaciju usana i leti i zimi.

Ultra Color Indulgence liniju karmina trenutno ima 20 trendy nijansi koje su inspirisane svetnim motivima a planirano je da se u toku ove godine taj broj poveća na 24.

karmin Avon Ultra Color Indulgence

Cena Ultra Color Indulgence karmina, u brošuri 2 koja će važiti od 22.01 – 11.02. 2015. godine, je 499 dinara, a specijalna ponuda tokom trajanja brošure 2 je 2 karmina po ceni od 759 dinara. 

Obavezno iskoristite ovu ponudu i probajte novi Avon Ultra Color Indulgence karmin!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!