Sajam kozmetike u Zagrebu – Dani ljepote i fitnessa

By  |  0 Comments

Sve ljubitelje lepote i kozmetike sa zadovoljstvom želimo da obavestimo da će se od 13. do 15. marta na Zagrebačkom velesajmu održati  tradicionalni Sajam kozmetike „Dani ljepote“.

Ovaj interesantan događaj okuplja sve profesionalce kako iz oblasti kozmetike tako i iz fitnesa i hairstyle industrije. Sajam je posvećen različitim oblastima lepote: kozmetika, prirodni preparati, zdravljem kozmetički i SPA saloni, kosa, nokti, fitne i modni accesories.

Program Sajma kozmetike „Dani ljepote“

Na Sajmu kozmetike „Dani ljepote“ posetioce očekuju brojne prezentacije, predavanja i radionice. 14. i 15. marta, održaće se i međunarodno takmičenje za najboljeg Nail dizajnera na temu Love animals, u više kategorija. Ono što je posebno pohvalno, deo zarade od kotozacije biće doniran društvu za zaštitu životinja.

U nedelju, 15. 03. u kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma održaće se frizerski dan – seminari, radionicem i revija frizura. Izlagači najavljuju brojne novitete iz oblasti nege kose i trendy frizura. Posebno treba pomenuti poznatog prezentera Angela Frrachia iz Moroccanoil i večernji show, look&learn seminar RUSK.

Na prošlogodišnjem Sajmu „Dani ljepote“ pokrenut je projekat Skin centar, gde su dermatolozi obavljali besplatan pregled kože i davali savete posetiocima. Ove godine, pokreće se „Zelena zona“, posebno uređeni „zeleni ambijent“ sajma za ekološke proizvode.

„Dani ljepote i fitnessa“

Ovogodišnji Sajam kozmetike u Zagrebu nosi naziv Dani ljepote i fitnessa. kao novi projekat, inergisanjem oblasti lepote i fitnesa, koje su mešusobno usko povezane. Na jednom mestu naći će se instruktori aerobika, lični treneri, fitness entuzijasti, vlasnici i menadžeri fitness i aerobik centara, vrhunski sportaši i rekreativci.

Fitness konvencija – najveći regionalni fitness događaj

Ova konvencija održaće se 14. i 15. marta u dve dvorane u paviljonu 6 i okupiće fitness trenere, instruktore aerobika i pilatesa, vežbače i rekreativce. Ovogodišnja posebnost su i brojni časovi sve rasprostranjenijeg i masovnijeg LES MILLS® fitness programa. Na centralnoj pozornici biće održaće se besplatne prezentacije različitih vežbi.

Ako želite da dobijete besplatne savete o lepoti, kozmetici i fitness-u i iskoristite niske sajamske cene kozmetičkih i beauty proizvoda, posetite Sajam Dani ljepote u Zagrebu, od 13. do 15. marta.

Više o programu Sajma kozmetike Dani ljepote i fitnessa pogledajte na www.zv.hr

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!