MAKE-UP trendovi za zimu 2020. kojima nećete odoleti!

makeup trendovi

Hladniji meseci koji su pred nama omogućavaju da nosimo sve one udobne ušukane stvari: džempere, jakne, teddy kapute, dok slušamo novogodišnju muziku. Ujedno što se tiče beauty dela, zima je rezervisana za snežno beli lak za nokte, i čitavu listu novih make-up proizvoda. Iako je skoro sve već viđeno, kada govorimo o make-up trendovima, ove zime bićete iznenađeni sa nekoliko novih ideja! U nastavku slede najlepši make-up trendovi za zimu 2020.

10 make-up trendova za zimu 2020.

#1: Dugačak oštar ajlajner

Zaboravite na tipičan “cat” ajlajner, i produžite to krilce koliko god možete! Ove zime, ajlajner se nosi na ekstravagantniji način – izuzetno oštar i produžen! Produžavanjem krilceta na spoljašnjem uglu oku, pojačaćete dramatičan izgled oka. Zato ove zime što pre nabavite oštar i tanak crni ajlajner.

#2: “Bedroom Eyes”

Pošto oči dobijaju puno više pažnje otkad nosimo zaštitne maske, zašto da ih ne učinite zvezdom vašeg izgleda? Pojačajte zavodički pogled sa prelepom šminkom u stilu 60-ih. Držite se mat senki u zemljanim tonovima i smokey ajlajnera kako biste pojačali efekat “šminke za spavaću sobu”.

#3: Blistava koža

Ne postoji previše hidrirana koža, posebno kada je reč o hladnim zimskim mesecima. Ove zime, zamenite sve praškaste proizvode za kremastim, i umesto pudera u prahu, šminku fiksirajte fiksatorom sa “dewy” finišem, a vaša koža će vam ozbiljno biti zahvalna.

#4: Tamno crvene vamp usne

Da li je uopšte zima, ako nismo kupile nijedan crveni karmin? Ali, ne pričamo o bilo kakvom crnom karminu – što je tamniji to je bolji. Ove zime ga možete koristiti i kao rumenilo na obrazima, kako biste postigle izbalansrian monohromatski izgled.

#5: Soap brows

Viralni Tik Tok trik se pretvorio u realni beauty trend: radi se o oblikovanju obrva uz pomoć glicerinskog sapuna i spuli četkice. Sapun sadrži masnoću poznatiju kao glicerin, koja oblaže površinu dlake i drže ja na mestu. A najbolje od svega je što ovaj trik ne košta gotovo ništa!

#6: Srebro na očima

Srebrna boja je tako potcenjena, kada govorimo o šminkanju, ali to možemo promeniti ove sezone. Tračak srebrnog glamura će pretvoriti tradicionalni eye make-up look u šminku vrednu 1000 selfija! Jednostavno, zamenite crni ajlajner srebrnim i sačekajte komplimente da počnu da pljušte!

#7: “Spider Lashes”

Efekat nanošenja previše slojeva maskare je ponovo u trendu, i zapravo – nama se sviđa. Tik je da nakvasite trepavice pre nanošenja maskare, tako da se formula maskare zalepi za grupu trepavica, a ne samo na pojedinačne dlačice.

#8: Gliter na kapcima

Praznična sezona je iza ugla, a to znači samo jedno: izvadite sve moguće šljokice koje posedujete! Nabavite dobar lepak za glitere i najrazličitije bočice šljokica za oči i počnite sa eksperimentisanjem, kako biste vašu šminku učinile prazničnom.

#9: Crveno i tamno rumenilo

Ove sezone, batalite konturisanje i posvetite se rumenilu! Sada se nosi raskošno rumenilo tamno crvene ili boje vina. Uz tamno crveni karmin na usnama, ova kombinacija će vas zaista pretvoriti u zimsku princezu.

#10: Lip lajner na sve načine

Ove sezone, u fokusu će biti povratak olovkama za usne! Nemojte propustiti da nijedno šminkanje usana obogatite olovkom u malčice tamnijoj nijansi. Osim to ćete napraviti barijeru za eventualno razlivanje ruža, ujedno ćete napraviti konturu usana i puniji izgled. Ovo je tako chic za zimu 2020!

error: Content is protected !!