“Cloudy Milky” manikir je nova verzija mlečnih noktiju koju ćete obožavati za leto!

milky nails
Instagram/Printscreen

Era jarkih, komplikovanih dizajna i neon-hrom manikira se čini gotovom. Sada je u trendu prigušeni, svakodnevni glamur, a trend mlečnih noktiju je dokaz za to. Naše omiljene poznate ličnosti, poput Nicole Peltz, Zendaye, Kourntey Kardashian, i Jennifer Aniston pokazale su kako je ova vrsta manikira poslendnjih hit. Cloudy Milky manikir nije jarko beličast niti šljokičast. Radi se o kremastoj boji koja je nešto između bele i nude. U nastavku pročitajte sve o ovom manikir trendu!

Clody Milky manikir – sve o trendu

Ako preferirate da nosite manikir koji se slaže uz sve, mlečni nokti bi trebalo da budu vaš izbor, kada sledeći put zakažete termin u salonu. Poznati manikir artisti tvrde da je razlog za planetarnu popularnost ovog manikir stila činjenica da neutralne nijanse nikada ne izlaze iz mode. Ovo je čist i jednostavan manikir, koji lako privlači poglede, a uz to je svetle boje. Radi se o mekšoj verziji ultra jakog belog manikira, ali sadrži više pigmenta od klasičnih sheer nude boja. Ova nijansa čini vaše nokte čistim i ispoliranim.

View this post on Instagram

A post shared by Lisa Kon (@lisa_kon_)

Takođe, ono što je prednost ovog manikira jeste to da ne morate puštati vaše prirodne nokte, kako bi oni izlgedali dobro. Ova boja izgleda odlično i na kratkim noktima, na svim oblicima i širinama nokatne ploče. Osim toga, kako se godišnja doba menjaju, zgodno je nositi manikir koji ide dobro uz sve. Ovaj mlečni manikir je odličan prelaz sa proleća na leto, sa leta na jesen.

Povezano – Kako da uštedite na manikiru?

Probajte ga same kod kuće

Najbolja stvar kod ovog trenda je da što cloudy milky manikir nije težak da se uradi kod kuće. Sve dok imate pravu nijansu i malo acetona, ne bi trebalo da predstalja problem izrada ovog manikira. Probajte da nanesete dva sloja svetlo belog, mlečnog laka., i potom tanak sloj šimerastog top coat-a. Ako nemate mlečno beli lak, napravite svoj, tako što ćete pomešati 3 dela top coat-a sa jednim delom kremastog belog laka. Ovako ćete dobiti tu mlečnu razređenost.

Kada ste pripremili nokte, nanesite 2-3 sloja ove jedva vidljive boje. Malom četkicom koju ćete umočiti u acteton pokupite greške. Šimerasti diskretni top coat je obavezan!

Pročitajte još i – Naked Glitter je suptilna verzija šljokičastih noktiju za proleće 2023.

error: Content is protected !!