Poput moderne Barbike: Pink trepavice su poslednji make-up trend sa modnih pista!

pink maskara
Instagram/Printscreen

Barbiecore trend je postao viralan, zahvaljujući TikTok-u i istoimenom filmu. Dakle, sve što je pink, bubblegum i što odaje energiju princeze spada u ovaj trend. Pored pink šminke, manikira i mode, jedan od poslednjih pink trendova su – ružičaste trepavice! Ovaj trend podiže Barbie energiju na viši nivo, zahvaljujući brendu Prada koji je predstavio svoje top modele sa ružičastim trepavicama.

Pink trepavice – o čemu se radi?

Na modnoj reviji brenda Prada, za jesen/zimu 2023, na pisti smo mogli videti modele poput Kendall Jenner i Gigi Hadid, koje nose pink trepavice. Ovo nisu obične veštačke trepavice – one su fluffy, nežne i sanjive. Pastelne trepavice su postale glavna zevzda šoua, posebno jer su predstavljale onaj dašak boje, koji je bio potreban, barem što se tiče prigušenih boja garderobe.

View this post on Instagram

A post shared by Lash Extension Supplies (@london_lash_usa)

Čak je i zvanična make-up artistkinja ovog događaja Path McGrath lansirala pink maskaru ograničene serije. Sasvim sigurno možemo da tvrdimo da je ovaj trend tu da ostane, da nas ubaci u ženstvenu energiju i pastelne snove.

Povezano – Šta je tačno prajmer za trepavice i da li vam je potreban?

Kako da postignete i vi efekat pink trepavica?

I dalje su retki brendovi koji imaju u ponudi maskaru u ružičastoj boji, ali vam predlažemo da nabavite pink veštačke trepavice. Neka ostatak šminke bude neutralan i sveden, kako bi sva pažnja bila na trepavicama. Ukoliko kojim slučajem pronađete maskaru u pink boji, savetujemo vam da pre nje nanesete beli prajmer, kako biste istakli ružičastu boju maskare.

Pink trepavice uparite sa pink kremastim rumenilom, kako biste postigli efekat lutke.

Pročitajte još – Barbiecore je sada IN. Izgledjate kao popularna lutka

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!