Pobedite tragove neispavanosti i umora – BRZ makeup TRIK

By  |  0 Comments

Ukoliko ste nakon jutarnjeg umivanja, u ogledalu uočili tragove neispavanosti i umora na svom licu, predlažemo da pročitate savet koji će vam pomoći da sa takvim problemom izađete na kraj.

Kako sakriti tragove umora na licu?

Da bi ste sakrili tragove umora na licu, potrebna vam je mat bela olovka za oči ili hajlajter.
Nakon što ste jedan od ova dva proizvoda obezbedili, uradite sledeće:

  • Najpre se što temeljnije umijte što hladnijom vodom. Hladna voda ima efekat osvežavanja kože i zatvaranja pora, što kožu vizuelno čini odmornijom.
  • Nakon što ste to uradili, uzmite belu olovku sa blago zaobljenim vrhom ili hajlater (8 predloga) i nanesite u unutrašnje uglove očiju, kao i neposredno ispod obrva duž celih obrva. Tako nanetu belu olovku ili hajlajter, dodatno utapkajte u kožu jagodicom domalog prsta.

Kada završite sa utapkavanjem, pri pogledu u ogledalo primetićete da izgledate znatno odmornije i da tragovi neispavanosti gotovo uopšte ili čak bukvalno uopšte više nisu vidljivi na vašem licu.

makeup trik protiv umora

Na ovaj način, ne samo da ćete izgledati odmornije, već ćete izgledati i mlađe. Upravo iz tog razloga, ovaj trik možete koristiti i onda kada želite da izgledate svežije i lepše, bez obzira da li imate problem sa primetnim tragovima umora i neispavanosti ili ne.

Jedino na šta treba da obratite pažnju, jeste da belu olovku ili hajlajter što preciznije nanesete i što bolje utapkate u kožu, tako da tragovi ne ostanu naglašeno i jasno uočljivi, a ipak dovoljno uočljivi da bi njihovo nanošenje imalo svrhu i kako bi dalo efekat.

*************************************************************************

Pratite svoj omiljeni ženski portal i na društvenim mrežama:

YouTube, Facebook, Instagram, Twitter.

*************************************************************************

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!