NIVEA nastavlja akciju sređijivanja dečjih igrališta

By  |  0 Comments

U okviru kampanje “Gde nam rastu deca”, NIVEA je nastavila sa opremanjem i sređivanjem dečjih igrališta. Ovoga puta nova igrališta dobili su mališani u Požarevcu i Velikoj Plani.


Još od oktobra 2013. NIVEA je počela sa opremanjem i sređivanjem dečjih igrališta. U saradnji sa roditeljima i nadležnim organima, širom Srbije otvorena su moderna dečija igrališta, a poslednja dva u nizu obradovala su najmlađe stanovnike Požarevca i Velike Plane. Ali ni nakon 14 otvorenih igrališta NIVEA neće stati, jer cilj je da se deci iz svih krajeva zemlje omogući radosno detinjstvo.

Najveća nagrada za trud, svakako su nasmejana lica radosnih mališana na novootvorenim igralištima. Svoje veliko zadovoljstvo istakla je i Daniela Gvozdenić, Marketing menadžer brenda NIVEA:

“Ovo je pobeda građana koji su stvorili stranicu i pokret ‘Gde nam rastu deca’. Mi smo ih podržali i pomogli da njihov glas čuju kako oni sami, tako i mediji. I to ćemo činiti i dalje. Ovaj pozitivan primer građanske inicijative i sloge koje krase proces otvaranja igrališta, svakako su poziv i drugim lokalnim zajednicama da udruženim snagama stvore bolje uslove za igru dece u njihovim gradovima. Na nama je da u budućnosti u saradnji sa nadležnim gradskim ustanovama pružimo mogućnost da se napravi, renovira i opremi što više igrališta gde god postoji potreba”.

nivea za decu

Ovo igralište, kao i sva naredna koja će NIVEA zajedno sa građanima otvoriti, ispunjavaju najviše srpske i evropske standarde SRPS EN 1176 i SRPS EN 1177 o bezbednosti dečjih igrališta, odnosno izbora sprava i sigurnosne podloge.

Vrednosti na kojima se NIVEA bazira – bliskost, poverenje i odgovornost su upravo one vrednosti koje osnažuju porodice. Gradeći i opremajući bezbedna mesta i okruženja, NIVEA pruža mogućnosti deci i porodicama da provedu kvalitetno zajedničko vreme.

decija igralista nivea

NIVEA će nastaviti da pruža svoj doprinos u stvaranju boljih uslova za odrastanje najmlađih stanovnika naše zemlje, uz konstantnu interakciju sa građanima i saradnju sa predstavnicima lokalnih vlasti. Zato podsećamo da građani iz svih delova naše zemlje, preko aplikacije na Facebook stranici ”Gde nam rastu deca” imaju priliku da utiču na odabir neke od sledećih lokacija gde će biti podignuto novo igralište.

Poboljšajmo uslove za bezbednu dečju igru na mestima gde nam rastu deca – zajedno!

*************************************************************************

Pratite svoj omiljeni ženski portal i na društvenim mrežama:

YouTube, Facebook, Instagram, Twitter.

*************************************************************************

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!