Različiti načini korišćenja bele olovke za oči

Pretpostavljamo da najčešće koristite crnu olovku za oči. Ali da li ste se zapitali kako biste izgledali našminkani sa belom olovkom za oči?

Lepotica.rs vam otkriva tajne šminkanja belom olovkom, tako da je od sada koristite bez ikakvog straha. Nebitno da li imate svetliji ili tamniji ten, ovi saveti će vam pomoći da vaše oči igledaju veličanstveno. Osobe koje imaju krupnije oči, ipak trebaju pažljivo koristiti belu olovku jer će im oči izgledati još veće.

Kako da koristite belu olovku?

Za efekat krupnijih očiju

Nanesite belu olovku za oči na donji unutrašnji deo oka kako biste učinili da vaše oči izgledaju veće i sjajnije. Ako imate tamniji ten, nemojte se plašiti da će bela olovka napraviti veliki kontrast. Samo stavite ajlajner iznad trepavica, a belu olovku na obod očiju ili stavite ajlajner u produžetku bele olovke.

Možete naneti belu olovku na V područje očiju, odnosno ugao blizu nosa gde se spajaju gornja i donja unutrašnjost oka. Bela olovka idealna je za osobe koje imaju sitnije oči jer će stvoriti iluziju izduženih, velikih očiju.

Belu olovku možete koristiti i kao senku za oči

Slobodno je nanesite na kapak i utrljajte domalim prstom. Preko bele olovke za oči na kapke potom nanesite vašu omiljenu senku za oči. Podloga od bele olovke sprečiće ljuštenje vaše senke i učiniće da ona duže ostane na vašim očima.

[adsense_inserter id=”12825″]

 

olov
Za više informacija, kliknite na sliku.

“Podizanje” obrva

Ako želite da podignete obrve nanesite belu olovku odmah ispod najviše tačke obrva kosti. Ovaj način primene bele olovke blago će istaći vaše oči.

Punije usne

Bela olovka stvoriće i iluziju većih usana. Da biste imali punije usne, nanesite je na vrh vaše usne poznatu kao Kupidonov luk.

French manikir

Ukoliko primenite belu olovku na vrhove noktiju, stvorićete iluziju francuskog manikira i vaši nokti će izgledati urednije.

french manikir

 

*************************************************************************

Pratite svoj omiljeni ženski portal i na društvenim mrežama:

YouTube, Facebook, Instagram, Twitter.

*************************************************************************

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!