Šminka na treningu – Da ili ne ?

Da li šminka prija ili šteti tvom licu dok si na treningu? Detoksifikacija kroz znojenje, ali i stimulacija lučenja dobrih hormona koje ti trening donosi sigurno će prijati i tvojoj koži lica. Ali šta je sa šminkom koja je na tvom licu dok treniraš?

Teška šminka zasigurno ne prija koži lica u toku vežbanja. A i efekat koji šminkom na treningu želimo da postignemo (najčešće je to privlačenje pažnje frajera koji vežba u istoj teretani), može biti sasvim suprotan. Kako? Vrlo lako, ako šminka krene da se razliva.

Kako da izgledate prirodno a da se ne odreknete šminke ni tokom vežbanja?

1. BB ili CC krema

Lagana tekstura će prikriti nepravilnosti ili crvenilo, a da pritom neće ugušiti pore. Koža će delovati blistavije, a moći će i da diše.

bb krema

2. Balzam za usne ili nude karmin

Za negu usana a istovremeno i sasvim prirodan sjaj, koristite balzam za usne (može i blago obojeni). Trajni kremasti nude ruž je nešto ozbiljnija alternativa.

balzam za usne

Ostale savete za prirodan a našimnkan izgled u toku vežbanja pogledajte OVDE.

 

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!