Napravite domaći DIY serum za rast trepavica koji je viralan na mrežama!

serum za trepavcie

Zašto smo sve tako zaluđene serumima za rast trepavica, iako su potrebni meseci da one porastu? Svi znamo da kupovni serumi za trepavice ne daju brzinske rezultate, a mogu koštati puno. Ukoliko volite da znate šta se nalazi u vašem serumu za trepavice i verujete u moć prirodnih ulja, u nastavku vam donosimo fenomenalni recept koji je postao viralan na društvenim mrežama.

Šta vam je potrebno da pripremite pre?

Najbolji izbor za aplikovanje ovog domaćeg seruma jeste stakena flašica koja se dobro zatvara i čista četkica za maskaru, poželjno ona za višekratnu upotrebu. Njih možete pronaći u specijalizovanim prodavnicama salonske opreme. Staklo će očuvati kvalitet i svežinu seruma duže vreme.

Povezano – Kako da odaberete savršenu maskaru prema vašem tipu trepavica

serum za trepavcie

Kako da napravite serum za trepavice?

Najpre alkoholom dezinfikujte staklenu bočicu i četkicu za nanošenje seruma. Napunite flašicu sa ½ kašike ricinusovog ulja. Potom, dodajte ½ kašike ulja vitamina E. Nakon toga, dodajte ½ kašike nerafinisanog kokosovog ulja. Zatvorite bočicu i nežno je promućkajte. Dodajte 3 kapi ulja lavande i 3 kapi ulja ruzmarina. Pokrijte flašicu i dobro promućkajte da postignete homogenu mešavinu.

Nikako nemojte umakati prste u serum, niti ga nanositi uz pomoć prstiju. Umesto toga, serum nanesite četkicom, koju ćete umočiti u ovaj miks.

Pročitajte još i – Serumi za rast trepavica – otkrivamo da li zaista rade

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!