Top 9 “bridal” beauty trendova za buduće mlade u 2023. godini

Mladenački make-up trendovi se konstantno menjaju, a ove sezone smo veoma uzbuđeni, da vidimo šta nam je 2023. godina pripremila. Ovogodišnji najpopularniji beauty look-ovi su aksesoari za sebe. To su: minimalistički ten, jaki akcenti i oživljavanje stilova iz 90-ih. Ovo će biti velika prilika za sve buduće mlade da iskorače iz svoje zone komfora kada je reč o šminkanju, nezi kože, noktiju i mirisima.

Ovo su najpopularniji stilovi šminkanja za mlade u 2023.

#1: Blisava prirodna šminka

Jedna stvar oko koje smo sigurni – prirodna i luminozna šminka ne ide nikud! Nema potrebe da preterujete sa konturisanjem i hajlajtovanjem. Isprobajte “manje je više” pristup koristeći proizvode koji se blendaju bez traga sa kožom, i daju iluziju sjaja kože iznutra. Stavite akcenat na blistave prajmere i lagane tečne pudere koji ostavljaju osećaj prirodne kože na vašoj koži.

#2: Ljubičasto rumenilo

Ljubičasto rumenilo je eksplodiralo na TikTok-u, ali sa dobrim razlogom. Ono prelepo izgleda na tamnjim tenovima (zamislite ga kao alternativu za pink tonove, koji brzo izblede). Dok se boja čini prejakom u pakovanju, kreira prelepi nanos pigmenta na koži. Ljubičasto rumenilo je odličan izbor za jesenja i zimska venčanja, zahvaljujući hladnijem podtonu. Dodajte ga i kao “pop of color” na vaš “no make-up make-up” izgled ili ga koristite kao deo “cool girl” make-up estetike.

#3: Kristali za lice

Tejlor Svift nije jedina koja nosi ukrasne kristalčiće na licu. Suptilni ukrasi i dragulji su veliki trend koji će biti i dalje popularan u 2023, zahvaljujući hit seriji “Euphoria”. Ako ne želite previše cirkona na ceremoniji, dodajte ih u spoljašnje uglove oka ili na ključne kosti, za otvorenu haljinu koju ćete promeniti.

#4: Prirodne trepavice

Teške i guste tračice pune trepavica su OUT – duge, prirodne trepavice su IN. Ubacite kvalitetan serum za trpavice u dnevnu rutinu, kako biste prirodno izdigli i produžili trepavice. Ubacite serum u režim 3-4 meseca pre vašeg  velikog dana, za optimalne rezultate. Ovo može pomoći da vam trepavice porastu, da dobijete gustinu i dužinu. Pune, raskošne i paperjaste trepavice mogu celom licu dati fejslifr efekat.

#5: Sjajne usne

Hajde da budemo iskrene: ko želi suve usne na dan venčanja? U 2023. možemo očekivati da vidimo veću prisutnost hidriranih usana jer su sjajevi i ruževi sa dosta sjaja u fokusu. Ovaj make-up trend ćete ispratiti ako na usne nanesete piling, maske i druge proizvode za meke i sočne usne.

#6: Šimeraste oči

Šimer i šljokice su uvek imale svoje mesto na venčanjima, ali za razliku od prethodnih godina, gde je bilo previše svega, sada vidimo suptilniji pristup. Ovaj nežniji stili nanošenja glitera se naziva “Doying make-up”, nastao je u Istočnoj Aziji, i koristi prozirni gliter koji oblikuje oči. Suprotno njegovom nazivu, nevidljivi gliter je vidljiv, ali ima neprovidni finiš preko nežne senke. Uparite šimeraste kapke sa sjajnim ili frosty usnama za ultimativni Y2K look.

#7: Chrome nokti

Chrome nokti, poznatiji i kao “glazed donut nails” su ovde da ostanu. Hailey Biber je ovaj chic manikir vinula u nebo, kada ga je ponela na Met Galu 2022. Nežni i perlasti dizaj je savršen izbnor za mlade i goste.

#8: Biseri na noktima

Pearlcore ima svoj momenat popularnosti, a perlasti ukrasi za nokte su još jedan način da ubacite ovaj trend u 2023. Godinu. Ovi sofisticirani detalji za nokte su potpuno fashion i izgledaju prelepo na dan venčanja.

#9: Parfemi sa vanilom u stilu 90-ih

Devedesete su bile potpuno u stilu vanile, kada je reč o mirisima, a ova nota doživljava svoj preporod u 2023. Nostalgični miris je doživeo i svojih 5 minuta slave na TikTok-u, zahvaljujući popularnim brendovima koji ih ubacuju u svoje kolekcije. Vanila mirisi iz 2023. su sofisticirani, zavodljivi i nežni, deluju “odraslo” i potpuno drugačije od vanilastog parfema vaše mame.

error: Content is protected !!