Viralna “trougao” metoda nanošenja korektora koja sakriva tamne krugove ispod očiju

trougao tehnika

Tehnike nanošenja šminke variraju od profesionalca do profesionalca, od influensera do influensera. Neki je nanose prstima, drugi su verni četkicama. A i redosled primene donosi drugačije rezultate. Neki vole da konturuši ten pre nanošenja pudera, na primer. A tu je i najnoviji TikTok-ov hak. “Trougao” metoda je prikupila 3,2 milijarde pregleda na TikTok-u – i sve više – a influenseri hvale zbog efekta prekrivanja tamnih krugova. Metoda ‘trougla’ podrazumeva da se nacrtaju najmanje tri mala trougla korektorom na unutrašnje uglove ispod očiju, strane nosa i uglove donjih usana.

“Trougao tehnika nanošenja korektora

Počelo je sa preuzimanjem tehnike TikTok-erke @l_dbeauti. Otkako je ovaj trik objavljen, grupe TikTokera ga testiraju. Nakon što ga je isprobala na sebi, Charmie Jane kaže da su je ‘potresli’ rezultati, koji ‘trenutno posvetljuju podočnjake i ceo ten koristeći samo korektor!’ „Ovo je savršeno za one koji vole da koriste minimalnu šminku i traže brz način da izjednače ton kože“, dodaje ona.

Šminker Safron Hjuz kaže da je to provereni trk. „Sjajna stvar u vezi sa ovom metodom trougla je to što se zapravo možete odreći svoje uobičajene konturne nijanse i rumenila, i dobiti prednosti liftinga samo nanošenjem korektora. To je genijalno!’

@charmiejanee 3 Triangle concealer placement that instantly brightens dark circles and overall complexion using just concealer! This is perfect for those who love using minimal makeup and looking for a quick way to even out skin tone #concealerhack #concealertips #howtocoverdarkcircles #concealertutorial #makeup #asianmakeup #viralmakeuphack ♬ How`s Your Day – aAp Vision

Kako pravilno koristiti metodu ‘trougao’ metodu?

Da li želite da sami isprobate ovaj? Šminkeri ističu da je postavka trouglova ključna. Počnite sa očima koristeći malu četkicu za korektor da obojite mali trougao ispod unutrašnjeg ugla očiju. Važno je da niste previše teški sa ovim – trougao ne bi trebalo da bude veći od trećine dužine vašeg nosa. Oblik trougla ističe područje velikog uticaja bez prekomerne upotrebe proizvoda, sve dok osvetljava i prekriva senke.

Zatim nacrtajte trougao odmah pored nozdrva, radeći prema obrazima. Ovo ne samo da smanjuje pojavu linija osmeha, već konturiše nos i čini ga manjim u isto vreme. Na kraju, nanesite trougao ispod obe strane spoljnih usana. To skoro daje nagoveštaj osmeha. Posvetljavanje ovog područja može stvoriti iluziju podignute usne. Takođe može smanjiti pojavu marionetnih linija.

@lenkalul had to give it a go! what do we think? 🤍 ad using @NARS Cosmetics soft matte concealer, @ELEMIS pro collagen rose hydro-mist, @Huda Beauty concealer brush, ib @Deborah Ruiz #makeup #makeuptransformation #makeuptrend #faceliftmakeup ♬ ты и я – 🇷🇺/🇰🇿

Pročitajte još i – Vodič – tipovi korektora i kako da odabert

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!