Budite uvek u trendu: 5 modela tašni za jesen 2022.

tašne jesen 2022
Instagram/Printscreen

Teško je ispratiti svaki trend sa tašnama, jer se tako lako možemo zaljubiti u njih, i zaboraviti na cenu! Ako ste poput većine dama, verovatno volite da ulažete u tašne koje ćete dugo nositi (klasične modele), pre nego u nefunkcionalne torbe. Na sreću, jesen 2022. naginje ka evergreen modelima. Ako ste pogledali revije za jesen/zimu 2022, verovatno ste primetili popularnost “polumesec” tašni ili klasičnih “tote” modela. Ovi bezvremenski stilovi se neće zadržati sam ove jeseni, već će trajati i u narednim sezonama. U nastavku donosimo 5 must-have modela za jesen 2022!

Koje su tašne IN ove jeseni?

#1: Mega-tote tašna “za sve”

Ovaj model tašne nije više samo za posao i časove joge! Ova svakodnevna tašna je viđena na jesenjim revijama kod mnogo brendova. Zato je vreme da ponovo prigrlimo velike tašne u koje možemo staviti i notes, laptop, punjače, flašicu vode i sve ono što nam ranije nije moglo stati u male trendy modele!

View this post on Instagram

A post shared by Carmela Guemes (@carmela_guemes)

#2: Krznene tašne

Sigurni smo da se sećate da su čupave, krznene tašne bile veoma popularne ranih 2000-ih godina? Sa povratkom Y2K trenda, ponovo se zaljubljujemo u ove tople modele tašni, izrađene od veštačkog krzna. Samo zamsilite topli kaput, duboke čizme i krznenu tašnicu – ova kombinacija je idealna za suve, jesenje, hladne dane!

#3: Polumesec tašne

Ako bismo mogli opisati sve revije za jesen/zimu 2022. u jednom modelu tašni – to bi zasigurno bile “polumesec” tašne! Ovo je definitivno model sezone. Njegova zakrivljena silueta viđena je svuda: od brendova Miu Miu, preko Botegge Venete pa sve do Louis Vuitton-a. Ovaj model tašne bi mogao biti vredna investicija, ako vam se ulaže novac u neki novi, klasični model tašne.

Povezano: 5 modela obuće u trendu za jesen 2022.

#4: Elegantne tašne za rame

Svakoj kolekciji tašni treba vanvremenska tašnica “za na rame” – bez obzira na godišnje doba. Ako ste u lovu na novu, razmislite o tašnici u stilu 90-ih. Upravo ovaj model je veoma popularan ove sezone, a posebno dobro izgleda uz neutralne jesenje tonove, i lako može postati i tašnica za veče.

#4: Tašne sa cirkonima/kristalima

Ponekada se morate i zabaviti sa tašnom! Trend “kristalnih” tašni, koje su u potpunosti prekrivene cirkonima i kristalima je popularan već neko vreme – a neće otići ni ove jeseni sa pozornice. Ovaj model dodaje savršenu notu glamura za večernji izlazak u gradu.

Pročitajte još i: 8 modnih saveta za jesenju sezonu

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!