Izbor obuće prema horoskopskom znaku

By  |  1 Comment

Veoma je rasprostranjeno mišljenje da način na koji birate obuću, govori puno o vama i načinu na koji doživljavate određene stvari u životu. Recimo, ukoliko u većini situacija, stvarima pristupate sa ležernim i opuštenim stavom, velika je verovatnoća da će ljudi često moći da vas sretnu u sportskoj i ravnoj obući.
Međutim, čak i onda kada toga u potpunosti ne budete svesni, obuću ćete često izabrati i podsvesno, vođeni kriterijumima koji su svojstveni horoskopskom znaku kojem pripadate.


Evo kakva obuća odgovara kom horoskopskom znaku:

Ovan:

Ukoliko ste rođeni u znaku ovna, vi ćete uvek želeti i trudićete se da imate obuću koja je u trendu. Univerzalni i svedeni modeli obuće, za vas nisu privlačni. Posebnu pažnju, privlači vam obuća crvene boje.

Bik:

Ukoliko ste rođeni u znaku bika, vama će pažnju gotovo uvek privući obuća upadljivog i neobičnog dezena. Neretko, boja vaše obuće drastično odstupa od boje vaše garderobe. Niste ljubitelj patika i sportskih modela cipela.

sandale

Blizanci:

Ukoliko ste rođeni u znaku blizanaca, vi ste neko kome elegancija pri odabiru modela obuće, uopšte nije bitna. Takvu obuću, odabraćete samo onda kada morate. Vi prosto uživate koračajući u sportskoj obući.

Rak:

Ukoliko ste rođeni u znaku raka, vaš izbor kada je u pitanju obuća je uvek praktičan. Vi preferirate precizno nedefinisane modele obuće, koje ćete moći da nosite i u zvaničnim i u nezvaničnim prilikama.

Lav:

Ukoliko ste rođeni u znaku lava, vaša obuća mora da sija i da privlači pažnju. Zato, vrlo često birate obuću neobičnih i vrlo drečavih boja. Takođe, nije vam strana ni obuća sa šljokicama, cirkonima, nitnama i sličnim detaljima.

obuca prema horoskopu

Devica:

Ukoliko ste rođeni u znaku device, vi imate prilično sveden ukus kada je izbor obuće u pitanju. Vaša obuća, uvek je neupadljiva i klasična. Modeli vaše obuće, univerzalni su i imuni na sve modne trendove.

Vaga:

Ukoliko ste rođeni u znaku vage, jedino što je vama bitno prilikom odabira obuće, jeste da se njen dizajn i dezen slažu sa garderobom koju trenutno nosite. Zbog takvog stava, vi najčešće birate obuću neutralne boje, koju ćete moći da uklopite uz gotovo sve što budete obukli.

Škorpija:

Ukoliko ste rođeni u znaku škorpije, vi ste neko ko obuću bira prema ceni. Visoka cena, za vas predstavlja isto što i visok kvalitet. Volite obuću tamnih boja i više naginjete prema elegantnim, nego prema sportskim modelima.

Strelac:

Ukoliko ste rođeni u znaku strelca, vi ste neko ko voli da ima što više pari obuće. Često menjate obuću i ne postoji period u kome bi ste za neki par svojih cipela, čizama ili patika, mogli da kažete da vam je omiljen. Važno vam je da vam je obuća udobna i da možete da je menjate što češće.

Jarac:

Ukoliko ste rođeni u znaku jarca, vi gotovo nikada nećete odabrati obuću u beloj ili drugoj svetloj nijansi. U stanju ste da se „vežete“ za svoj omiljeni par obuće i da ga ne skidate. Nije vam važno da je vaša obuća moderna, već da je udobna.

Vodolija:

Ukoliko ste rođeni u znaku vodolije, vi ćete najčešće odabrati obuću sa što više primetnih i uočljivih detalja. Nitne, šnale, cirkoni i kajševi su vaši omiljeni detalji na obući.

Ribe:

Ukoliko ste rođeni u znaku riba, vama je važno da se u obući koju nosite, vaša stopala osećaju slobodno. Zbog toga, leto je vaš omiljeni period za izbor obuće, jer tada možete sebi da priuštite otvorene i ležerne modele obuće.

1 Comment

  1. Pingback: Kako se koji horoskopski znak ponaša u šopingu | Lepotica.rs

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!