Revolucionarna mezoterapija

By  |  7 Comments

Mezoterapija je tretman koji je napravio pravu revoluciju u estetici, posebno kada je reč o starenju kože i borama, aknama, ožiljcima, celulitu i strijama. Efikasnost ovog tretmana je velika i on je za kratko vreme stekao ogromnu popularnost među ženskom, ali i muškom populacijom.

Može i bez igle

Ovom medicinskom terapijom u mezoderm (srednji sloj kože) ubacuju se, mikroinjekcijama, kokteli koji se prilagođavaju svakom klijentu posebno, zavisno od njegovih potreba. Danas, osim klasične, postoji i  no needle mezoterapija (bez igala), za one koji se plaše igala a žele da osete blagodeti ovog tretmana.

Mezoterapija poboljšava apsorpciju svih sastojaka nanetih na kožu od 60 do 90%, pa su samim tim svi tretmani lica i tela daleko efikasniji. Kod starenja kože najbolji rezultati se postižu kombinacija mezoterapije bez igala sa radiotalasnim liftingom. Time se koža podmlađuje, ali i usporava proces starenja, jer su radiotalasi najmoćnija tehnika nehiruškog liftinga, a mezoterapija multiplikuje to dejstvo.

Široko polje primene, odlični rezultati

Na licu se već nakon prvog tretmana vide znaci podmlađivanja, ali je najbolje uraditi seriju od 6 tretmana, koji traju do 45 minuta. Kada je reč o celulitu, strijama i masnim naslagama, mezoterapija tu takođe daje izuzetne rezultate. Isto tako povoljno utiče na kapilare, ali i kod gubljenja kose, tj.alopecije, kako muškaraca, tako i žena.

Tretman se ne preporučuje trudnicama, osobama sa metalom u telu, obolelim od dijabetesa i epilepsije, dok neželjenih efekata nema. Eventualno se, kod klasične metode, mogu pojaviti tačkice od igle ili blagi otok, ali to nestaje za najviše dva dana.

U svakom slučaju, ovaj tretman ima visoku efikasnost u svemu za šta se koristi, nije bolan, ni neprijatan i zaista jeste revolucionaran. Topla preporuka.

error: Content is protected !!