Fombré manikir je u trendu za leto 2024, a kombinuje frenč i ombré

french ombre
Instagram/Printscreen

Kad god slavna manikir tehničarka Harijet Vestmorlend objavi novi manikir na Instagramu, uzimamo ga u obzir. Njen najnoviji dizajn? Fombré – koji kombinuje dva najpopularnija trenda noktiju 2024. do danas: francuski manikir i ombre nokte. Uvek smo voleli ombre manikir, ali ponekad tradicionalniji stil nije popularan kod dama, pa je zato kreirana ova suptilnija, laskava verzija – fombré. Uzete su najbolje verzije oba manikira i uparene su zajedno.

O fombré manikiru

Ovaj hibridni manikir je izuzetno laskav. Zbog mešavine boja hvata svetlost, dajući ovaj super sjajni odsjaj. Ona misli da će fombre biti ogroman trend ovog leta jer koristi boju, a da je i dalje suptilan i proziran, omogućavajući vam da i dalje vidite nokatnu ploču. Koje nijanse odabrati za fombre? Vestmorlend ukazuje na mlečno bele, breskve i ružičaste, ali dodaje: Ne zaboravite da ih održite čistima!

View this post on Instagram

A post shared by Bio Sculpture Gel (@biosculpturegelgb)

Izgled funkcioniše na svim dužinama i oblicima noktiju, ali preferencija nail tehničara je fombré manikir nalakiran na kvadratne nokte srednje dužine. Znala je da je to hit budućnosti čim je objavila svoje fotografije, kaže ona.

Povezano – Manikir trend – Kako se pravilno nanose nail stikeri na nokte

U nastavku pogledajte najlepše inspirativne ideje za fombré manikir za ovo leto.

Pročitajte još i – Soap Nails – isprobajte ovaj clean manikir trend za 2024.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!