BIK – Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku BIK, evo šta vas očekuje u NOVEMBRU 2016.

 

Ljubav:

Slobodnim Bikovima u prvoj dekadi novembra jako su aktuelna zaljubljivanja preko poslovnog segmenta. Neko u vašoj neposrednoj blizini može vas opčiniti svojom intenzivnošću, svojim u isto vreme pažljivim ponašanjem prema vama, dok mu se oči vragolasto smeše….pa nije ni čudo da možete očas posla “pasti”. Pošto je polje strasti jako naglašeno tokom celog ovog perioda, možemo samo da vam kažemo da se prepustite I zaboravite na sve ostalo. Čak I da se ništa ne dogodi u prvoj dekadi, druga dekada novembra će vas prodrmati I istresti iz cipela. Kako god okrenuli – ne možete da omašite! Ovo je mesec ljubavi I intenziteta za vas!

U emotivnim vezama I bračnim zajednicama tokom celog perioda ćete vi I partner uglavnom funkcionisati u korektnom I punom poštovanja maniru. Neki od vas će probuditi davno zatrpane strasti I ponovo se zaljubiti u osobu pored koje su već dugo. Ono što vam ne ide u prilog tokom ovog meseca jeste otvorena, I to velika mogućnost da uđete u paralelan odnos. Moguće je da vam zatišje koje postoji u trenutnoj relaciji, ta mirnoća I to što se ništa posebno ne dešava I “otvori vrata” ka ulasku u neobavezan, ali vrlo strastan I intenzivan kontakt. Najviše su vam za ovaj tip avanture otvorene šanse kroz poslovni segment, ali I kroz kontakte sa prijateljima ili preko društvenih mreža.

Posao:

Ovaj mesec I neće biti jedan od onih koje ćete pamtiti po uspehu ili po mirnim dešavanjima. Možda ćete tokom prve dekade imati “miran život” I neko stabilno funkcionisanje, ali u principu – druge dve dekade nešto naročito vam I ne idu na ruku. Ispašće da ćete se truditi toliko da ćete povremeno “gubiti glavu” ili biti u potpunosti zatrpani obavezama (koje su vam nametnuli drugi ili vi sami sebi), a rezultati će biti – prilično prosečni. Sa drugima ćete se dosta teško uklapati I povremeno će izgledati da čak I dugogodišnji saradnici nekako nisu na vašoj strani.

Pojedini će možda izgubiti I neke poslove ili projekte iz razloga što je konkurencija ponudila bolje uslove ili se na neki način umešala…Neki od vas će dobiti želju da naprave veliki zaokret u poslovanju ili da prekinu sa postojećim saradnjama, ali to vam se sada svakako ne preporučuje. Finansije će krenuti da se poboljšavaju tek tokom treće dekade novembra.

Zdravlje:

Zdravstveni segment ukratko – ne baš najbolji. Vi ćete često biti “roviti”, na granici da se prehladite, razbolite. Oblačite se adekvatno vremenskim uslovima, vodite računa o svom imunitetu. Kod starijih pripadnika znaka aktuelni problemi sa kičmom, glavom, pritiskom.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!