ŠKORPIJA – Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku ŠKORPIJA, evo šta vas očekuje u NOVEMBRU 2016.

 

Ljubav:

Tako blizu, a tako daleko… Škorpijama se osoba koja ih interesuje mota ispred nosa, ali nikako da se neke konkretnije stvrai I dogode. U prvoj dekadi teško da ćete moći da napravite neki konkretniji pomak po pitanju emocija, ali od početka druge dekade novembra stvari se već okreću u vašu korist. Sa osobom koja vas interesuje komunikacija se pojačava u znatnoj meri I do kraja meseca može se dogoditi onaj toliko dugo čekani “bum”.

Ukoliko nemate nikoga ko vas trenutno interesuje, onda računajte na to da ćete u drugom delu meseca biti pod malom opsadom od strane suprotnog pola. Neko će umeti da vam se približi I “pronađe vam žicu”, pa nije ni čudo što ćete poželeti da ovu osobu što pre načinite svojom. Veze u koje slobodne Škorpije ulaze tokom novembra mogu imati trajnu vrednost, ali će njihov tok I ozbiljnost zavisiti prvenstveno od vas. Ulazak tranzitnog Marsa u vaše polje doma I porodice doneće potrebu da vi I bračni partner konačno razrešite neke situacije I pitanja koja se vuku već dugo vremena.

Energiju Marsa iskoristite u pozitivnom smislu, kroz inicijativu, volju I akciju, a ne kroz svađu I rasprave, koji neće doneti ništa konkretno dobro za vaš brak. Ukoliko ste u dužoj emotivnoj vezi, drugi deo meseca može doneti neke povuci-potegni situacije. Setite se zbog čega ste zajedno, probudite zatrpane emocije, ali I strast I nemojte dozvoliti da reagujete previše burno jedno prema drugom.

Posao:

Venera u vašem polju posla I novca čuvaće vas tokom prve dekade meseca od nekih lošijih poteza I donositi vam uglavnom stabilne prihode. Taman što ona pređe u vaše polje komunikacije, dogovora, kratkih putovanja, Merkur će ući u polje posla, tako da svakako očekujte da će ceo novembar biti ispunjen prilikama za jake poslovne aktivnosti, ali I za finansijske prilive koji će vam biti dovoljni da svoje obaveze izvršavate na vreme. O svojim potezima razmišljajte, ne donosite ishitrene odluke I poteze, naročito tokom prve dekade, jer ono što pokrenete u tom periodu, bilo u pozitivnom ili negativnom smislu, imaće svoju realizaciju I ostvarenje tokom ostatka meseca. Naročito ne vucite neke nepromišljene poteze ako ste privatnik.

Ceo period je ispunjen mogućnostima za rad sa strancima, a neki od vas će se I zaputiti put drugih zemalja, što dogovora, što posla radi. Odnos sa kolegama I saradnicima će uglavnom biti korektan, naročito ako vi budete s vremena na vreme umeli da izbrojite do deset u sebi…

Zdravlje:

U većem delu meseca ćete se uspešno boriti sa bilo kakvim zdravstvenim tegobama. Vaša najveća problematika može biti vezana za urogenitalni trakt. Ono na šta bih vam skrenula pažnju jeste nerviranje I stress, kojem ćete itekako biti skloni. Više mira, odmora, a mogli biste malo I da meditirate I da utišate te bure I oluje u sebi.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!