Nedeljni horoskop – Od 13. do 19. juna 2016.

By  |  0 CommentsŠta očekuje vaš horoskopski znak od 13. do 19. juna 2016. pročitajte u nedeljnom horoskopu.

Opa! Raspoloženje je na vrhuncu, vi puni energije i života, u pokretu tokom cele sedmice! Pravo je vreme da dodatno napunite baterije sa mnogo svežeg voća i povrća, jer vam neće biti teško da prošetate do pijace i proberete ono što je najukusnije i najzdravije! Konkretno – pikirajte na jagode i paradajz!

Ljubav

Sigurna sam da su vaše emotivne veze u prethodnom periodu s vremena na vreme bile u problemu. Niste se najbolje razumeli sa voljenom osobom, i oboje ste bili dosta nervozni. Zato dragi moji, imate ovu sedmicu da rešite sve ono što vam je predstavljalo prepreku da budete opušteni i srećni. Dani pred vama su odlični, i jedino što je potrebno da uradite jeste da napravite prvi korak. Partner će oberučke prihvatiti vašu inicijativu. Prema tome – vratite ljubav i sreću u vašu vezu, jer je sada to olakšano i itekako moguće!

Ako ste slobodni, budite uvereni da dani ispred vas nose mnoštvo zanimljivih dešavanja i lude zabave. Neko će vam na blic osvojiti srce, prepustite se i uživajte i ne opterećujte sebe pitanjima – Da li je to ono pravo? Da li će trajati? Manje mozganja, više dobrog raspoloženja i ljubavi!

Posao

Ovo su dani kada sve ide baš kako treba. I u poslovnom segmentu vas očekuje velika opuštenost i to da konačno možete da kažete – problema nema, ni na vidiku! Šta više – nove prilike i ponude će se otvoriti pred vama, vaše je samo da ih prepoznate i zgrabite. Oni koji su nezaposleni, neka ne čekaju ni časa – sada je vaše vreme da „uletite“ u jednu poslovnu priču, čak iako ona bude samo honorarna ili na ugovor. Podršku drugih ćete imati za svoje planove i nečija usluga vam može biti od velike koristi, jer može posredovati da dođe do razgovora između vas i jakog poslovnog partnera.

Novac

Novac je postavljen u ovoj sedmici dosta dobro. Očekuju vas pored redovnih, i prilivi od dodatnog angažovanja, a ovde može biti i neočekivano velikih suma. Ono što vam ne ide u prilog jeste vaše impulsivno trošenje, jer i dalje ne možete sebe da obuzdate kada krenete u kupovinu.

Zdravlje

I dalje stoji preporuka da ne žurite niti u saobraćaju, niti da preterujete u fizičkim aktivnostima. U svakom slučaju – imate više energije i bolje se osećate.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!