Nedeljni horoskop – Od 4. do 10. decembra 2023.

nedeljni horoskop

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Venera u ponedeljak prelazi u znak Škorpije u kojem će biti do par dana pred kraj ove godine. Ukazaće na porast svih apetita – glad za ljubavlju, strašću, prisvajanjem, novcem, hranom. U korak sa ovim idu i posesivnost, intenzivnost, beskompromisnost, isključivost, ljubomora, požuda – pa nas čekaju đa manje đa veće drame u odnosima, afere i tajne veze. U ovoj je sedmici Venera u sekstilnom aspektu sa Merkurom iz znaka Jarca i trigonskom sa Saturnom iz znaka Riba – emotivna i poslovna komunikacija je dobro postavljena, lako pokrećemo dogovore koji su nam bitni i jednostavnije se pronalazi zajednički jezik, ali i zajednički interes – a taj interes može biti i ljubavno – seksualne, ali i materijalne prirode.

Nedeljni horoskop za znak ovan

Hrana

Vladarka polja hrane je u znaku Škorpije kao znaku gurmanluka, pa ćete u narednim danima svakako uživati u dobrim, ali I obilnim zalogajima. Ne zaboravite na zeleniš I povrće.

Ljubav

Partner može ući u nešto zahtevniju fazu, biti pomalo težak „za saradnju“, čak postati isključiv, posesivan i naporan. Da će vam to lepo „sesti na stomak“ – pa i neće, pogotovo što ste vi trenutno u boljoj energiji, sa više optimizma – bez obzira na to što imate sto i jednu obavezu na plećima. Imaćete različite načine gledanja i različita razmišljanja – ali ukoliko se potrudite da racionalno komunicirate (a to sada možete) ne biste trebali da imate većih problema. Slobodni Ovnovi – ljubavni „meni“ je ovih dana više nego raznovrsan – flert, avantura, zabavni kontakti, pa čak i tajne priče – sve je na dnevnom redu.

Posao

Neke finansijske povoljnosti ili mogućnosti za zaradu se otvaraju pred vama – možete tokom ove nedelje napraviti isplativ dogovor. Dobro i za finansijske pregovore sa nadređenima. Poslovno – obaveze su vas rasplinule na više strana, ali uspevate da se snađete i ispoštujete rokove. Evidentno je da ste funkcionalniji nego u proteklom periodu i u mnogim situacijama ćete videti pomake. Lakše realizujete planove (pogotovo ako se oni vezuju za inostranstvo) a imaćete i podršku koja vam je potrebna.

Zdravlje

Još uvek ste u zdravstveno osetljivom periodu.

Nedeljni horoskop za znak bik

Hrana

Bilo bi dobro da budete umereniji, ali je problem u tome što vi u ovom periodu ne hajete mnogo za bilo kakva ograničavanja I sputavanja, pa čak ni kada je ishrana u pitanju.

Ljubav

Partner ume malo da „poleti“ ovih dana i da se ponaša neozbiljno u nekim situacijama – vaše je da mu hladite usijanu glavu i da ga kroz racionalnu komunikaciju spuštate na zemlju. Generalno gledano – komunikacija vam je sada najjača stavka – umećete da čujete i poslušate jedno drugo, da napravite bilo kakav dogovor ili plan. Slobodni Bikovi – komunikacija sa nekim ko vas privlači (a to može biti  i osoba koju poznajete duže vreme) počinje da se razvija. Takođe, može biti osoba koje „obigravaju“ oko vas, ali ste svesni da su ovde u igri samo strasti i avantura. Ako vam je tako nešto cilj, onda uživajte.

Posao

Tranzit Merkura kroz znak Jarca vam apsolutno odgovara – jer vam donosi dobru, kvalitetnu i sigurnu komunikaciju i dogovore – bilo sa kolegama, saradnicima, šefovima – ili sa potencijalnim novim klijentima i poslovnim partnerima. Dobar je period i za poboljšanje u finansijskom sektoru, ali i vi ćete racionalnije i praktičnije baratati novcem. Postojaće par situacija u poslu koje vas mogu na kratko uzburkati, ali sa nešto više takta i kompromisa – sve će brzo leći na svoje mesto.

Zdravlje

Manja zdravstvena problematika.

Nedeljni horoskop za znak blizanci

Hrana

I na dalje je potrebna lagana I uravnotežena ishrana. Ne preterujte sa belim brašnom, smanjite unos masti I šećera I potrudite se da što češće na meniju bude sveže povrće.

Ljubav

Osećanja će šaltati – u nekom momentu će biti uzbudljivo, dinamično, aktivno – u drugom će nervoza preovladavati. Emocije vam donose i strasti ali i neki vid potrebe za borbom – ali u praktičnom, dogovornom, razumskom, svakodnevnom delu – funkcionisaćete besprekorno. Kada je to potrebno, umećete da stavite i nesuglasice i nervozu po strani i da podržite jedno drugo. Slobodni Blizanci – više osoba može biti „u igri“, i privući vašu pažnju. Razvijajte komunikaciju i idite polako – brzina i jake strasti mogu vas „uvući“ u ljubavnu priču, ali sve isto tako brzo može i prestati. Zato ne žurite.

Posao

Dobre poslovne aktivnosti i jake mogućnosti da i do dogovora i do rešenja po onim stavkama koje su vam bitne dođete. Imate solidnu podršku iz kolegijalnog okruženja – neko vam može pomoći ili se potruditi da vam olakša najzahtevnije obaveze. Ukoliko želite da razgovarate o svojim idejama ili predlozima sa nadređenima – dobar je trenutak za tako nešto. S druge strane – biće vam povremeno komplikovano da se uskladite sa zahtevima od strane saradnika i poslovnih partnera.

Zdravlje

Prehlade.

Nedeljni horoskop za znak rak

Hrana

Ukoliko ste otpočeli sa novim načinom ishrane ili djetom, sada ćete biti prilično zadovoljni – i time kako se osećate, ali  gubitkom kilograma. Predlog za vas je više kuvane hrane na vašem stolu.

Ljubav

Po nekim pitanjima teško da ćete se složiti početkom nedelje – ali samo u početnoj fazi. Pošto ste suštinski oboje u periodu kada hoćete da se usaglasite i da čujete jedno drugo – prevazići ćete ovo bez većih problema i ostatak nedelje vam je dosta solidan. Neka bude što više zajedničkih aktivnosti – bilo da su to druženja sa prijateljima, izlasci, planiranje putovanja….ili šaputanja na jastuku – sve će vam prijati. Slobodni Rakovi – bilo da ste aktivni i društveni ili da ste više vezani za kuću – ovo je odlična nedelja da se povežete sa ljudima i uživate u kontaktu sa njima. Flertovanja i komunikacija koja obećava.

Posao

Obaveze i saradnici vas „razvlače“ na sto strana u ovom periodu. Povremeno je teško pohvatati konce dešavanja jer je previše aktivnosti, žurbe – pa makar pokušajte da se organizujete što bolje možete, ali budite spremni da ćete mnogo toga rešavati u hodu i usput. Moguće je da na neki način morate da se dokazujete pred saradnicima – što će suštinski proći više nego dobro, ali će vas izmoriti. Vaše ideje i predlozi sada mogu „proći“ pa ne oklevajte da ih iznesete na dnevni red. Sređivanje dokumentacije.

Zdravlje

Dobro se držite, mada se osećate i mentalno i fizički pomalo isceđeno.

Nedeljni horoskop za znak lav

Hrana

Gledaćete da ugodite sebi i pustićete da sva čula maksimalno uživaju. Neki put u životu i treba biti hedonista….samo ne preterati. Pogotovo ne sa slatkišima.

Ljubav

Ne bi trebalo da bude nekih posebnih pometnji ili trzavica u partnerskim odnosima. Uglavnom će se dešavati situacije koje vam prijaju i donose vam dobro raspoloženje. Dobar je momenat za okupljanja i druženja sa prijateljima, ali i za planiranje sa voljenom osobom vaših budućih aktivnosti, izlazaka, odmora, putovanja. Slobodni Lavovi – iako ste trenutno u fazonu da se opuštate, uživate i da gledate napred ka novim emotivnim dešavanjima, možete imati „podsećanje“ na prošlost – bilo kroz talas sentimentalnosti ili pak konkretan kontakt ili susret sa bivšim emotivnim partnerom.

Posao

Jednostavnija nedelja u odnosu na prethodnu. To ne znači da neće biti povremenih izazovnih situacija ili napetosti – ali mnogo lakše i sa manje nerviranja ćete izlaziti sa time na kraj. Brzo ćete dobiti pokazatelje da su vaše angažovanje ili neki potezi iz prethodnog perioda bili više nego dobri. Sa kolegama i saradnicima je prilično korektan odnos – razumete se i podržavate jedni druge. Dobro za dogovore, nove kontakte, poslovne sastanke – bićete vrlo posvećeni, odgovorni i imati jak motiv i usmerenje.

Zdravlje

Dobro, nešto osetljiviji želudac i moguće slabije meteoropatske tegobe.

Nedeljni horoskop za znak devica

Hrana

Ove sedmice je prisutno bolje raspoloženje, opušteniji ste, a samim tim – i popravljanje apetita je tu. Doduše, pojačaće se i vaša želja za slatkišima, pa gledajte da ne pokvarite liniju….

Ljubav

Ukoliko je odnos sa partnerom iole stabilan – ušli ste u jednu dosta mirniju fazu sa znatno boljom komunikacijom ali  sa više zajedničkih aktivnosti. Ovo donekle može biti pokvareno kod onih parova koji žive zajedno ili koji su  u braku – vama će trebati više truda i tolerancije da „gasite vatre“ koje povremeno mogu nekontrolisano izbiti. Vama bi sam početak nedelje bio napetiji – ali je ovo itekako rešivo, jer oboje želite da smirujete strasti. Slobodne Device – dobar je period za jačanje društvenog života, za druženja, izlaske i susrete sa vama dragim osobama. A dobar je period i za poznanstva i flert….kao uvod u potencijalno više nego zanimljiva ljubavna dešavanja.

Posao

Solidna poslovna sedmica je pred vama. Vi ćete biti vrlo organizovani, komunikacija sa kolegama i saradnicima će teći normalnim tokom – pa će se lako rešiti bilo kakva potencijalna problematika ili poslovni zastoj. Dobar je period i za dogovore, jer su vaše komunikacijske veštine sada više nego dobre. Pročešljajte dokumentaciju i obaveze – da kojim slučajem nije ostalo nešto nedovršeno i da niste eventualno napravili neki propust – jer sada to možete rešiti na lak način.

Zdravlje

Osetljivost na vremenske prilike, prehlade.

Nedeljni horoskop za znak vaga

Hrana

Ova sedmica vam donosi promenljiva raspoloženja, pa samim tim i velike oscilacije po pitanju apetita i ishrane. Kada vam dođe „žuta minuta“ i kada biste „pojeli sve kolačiće“, pokušajte da se uzdržite….

Ljubav

Prelazak vaše vladarke Venere u znak Škorpije pokrenuće talas strasti, potrebu da se predate voljenom biću celim telom i dušom…..ali će doneti i dašak isključivosti, malo dramskih efekata i posesivnost. Ne mora ništa od ovog potonjeg da se odrazi kroz vaše ponašanje u ovoj sedmici….ali će stajati tu negde ispod površine i čekati neki pogrešan korak, reč ili postupak od strane partnera. Slobodne Vage – neki kontakt iz prošlosti može vas istovremeno „žacnuti“, ali i pokrenuti, pogotovo ako je to osoba koja je ostavila „trag“ na vašem srcu. Nove priče kreću kroz komunikaciju koja se brzo zahuktava.

Posao

Jedna više nego dinamična, aktivna i ispunjena dešavanjima sedmica je pred vama. Možda ćete u početnoj fazi brinuti da li ćete sve obaviti kako treba i na vreme, možda ćete u žurbi napraviti i po koji propust – ali ćete vrlo brzo vi to dovesti na svoje mesto i završiti uspešno. Sada umete više nego dobro da se organizujete, pa „secite“ sve ono što je nepotrebno i što vam oduzima vreme. Izuzetno povoljan period za isplative dogovore i poboljšanje u finansijskom sektoru. Čuvajte novce, ne rasipajte.

Zdravlje

Osetljiv želudac i urogenitalni trakt.

Nedeljni horoskop za znak škorpija

Hrana

Vaš metabolizam će se ubrzati, ali i pojačati apetit, naročito kada su meso, mesne prerađevine i slatkiši u pitanju. Ova prva dva su skroz u redu, jer vam je sada i potrebno više proteina. Slatkiši….pa baš i ne.

Ljubav

Venera ulazi u vaš znak u ponedeljak i u trigonskom je aspektu sa Saturnom koji je u vašem polju zabave, uživanja, ljubavi, kao i sa Merkurom u vašem polju komunikacije, dogovora, kretanja, aktivnosti. Ulazite u fazu pojačanih kontakata i dešavanja sa suprotnim polom – bilo da su u pitanju glanc nove osobe ili one iz vaše prošlosti. Vodiće vas strasti i potreba za osvajanjem – nije loš period da nađete ono što tražite, pa bila to trajna veza, strast, flert, avantura ili nešto deseto. Zauzeti – imate dobre preduslove da sa voljenom osobom funkcionišete na stabilan način, ali  da dignete emocije i želje na maksimum.

Posao

Idete napred laganim, ali stabilnim tempom. Možda biste vi želeli da se pomaci brže dešavaju, ali žurba vam sada ne bi donela stabilnost, samo mentalnu i fizičku iscrpljenost – a nje ionako imate više nego što biste želeli. Pred vama je jedna delimično opuštenija nedelja u kojoj ćete bolje uspevati da se organizujete i u kojoj se nećete susretati sa baš toliko problema kao do sada. Dobra komunikacija, solidna organizovanost i sposobnost da prepoznate poslovne prilike.

Zdravlje

Osetljivost stomačnog dela.

Nedeljni horoskop za znak strelac

Hrana

Ne možete da odolite slasnom i sočnom zalogaju….Jedino što mogu da vam preporučim je da pokušate da jedete raznovrsno i da smanjite slatkiše, grickalice, brzu hranu….Ne preterujte ni sa začinima.

Ljubav

Komunikacija sa partnerom će biti praktična, stabilna, realna – što je sve super, jel da? Jeste, ali će faliti „nešto“ – možda će onih opuštenih momenata i radosti biti manje, a moranja i suvoparnih dogovora više nego što vam prija. Zato ćete vi povremeno imati po koji momenat nervoze, nestrpljivosti – u tim trenucima preuzmite inicijativu – ne šištite kao ekspres lonac, već pojačajte strasti na maksimum. I da – ako je moguće izbegnite ljubomorisanje, ali i to da vi „švrljnete“. Slobodni – sada vas vuku strasti i potreba da osvojite – bićete više nego zapaženi i primećeni – pa krenite u ljubavne „bitke“.

Posao

Dogovori će biti isplativi po vas i više se novca može naći na vašem računu i u novčaniku tokom ove sedmice. Poslovno – teško je da će se tempo dešavanja usporiti, ali ćete vi lično biti rasterećeniji – najpre iz razloga što će se obaveze dosta brzo završavati i sve će dolaziti na svoje mesto lakše nego u proteklom periodu i sa manje tenzije i lično za vas ali i kroz kontakte sa saradnicima i kolegama. Povoljne informacije i kontakti sa osobama koje se mogu pokazati od značaja za vas.

Zdravlje

Pokušajte da se više opuštate i smanjite stres.

Nedeljni horoskop za znak jarac

Hrana

Dobre navike u ishrani. Ukoliko ste u proteklom periodu eventualno nabacili koji kilogram viška, sada bi bio odličan momenat da to regulišete. Generalno – uzimajte više tečnosti.

Ljubav

Dosta toga će u vašim partnerstvima biti „na svom mestu“. Doduše, još uvek će se u vašoj glavi s vremena na vreme dešavati „ubodi“ koje i mogu ali i ne moraju da se vezuju za partnera. Sam odnos sa partnerom će biti stabilan, sa dobrom komunikacijom i sa dovoljno zajedničkih trenutaka da ova nedelja prođe u jednoj finoj i korektnoj atmosferi. Slobodni – nove interesantne osobe su oko vas. Zanimljivo poznanstvo i priča koja će od samog početka krenuti kroz dobru komunikaciju i koja ima potencijal da se razvija i produbljuje. Ukoliko niste za vezivanje, već samo za strasti – i to je sada prilično aktuelno.

Posao

Merkur u tranzitu kroz vaš znak daje vam prave poteze, prave reči, prepoznavanje prilike – i sposobnost da je iskoristite. Ova sedmica vam je prilično dobra za svaku vrstu dogovora, pregovora – ali istovremeno nudi i solidne šanse da zaradite ili ugovorite isplativ poslovni dil. Odlična organizacija, korektno i konkretno – pa je itekako moguće da neki od vas popričaju sa nadređenima i o eventualnom napredovanju ili promeni radnog mesta.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija.

Nedeljni horoskop za znak vodolija

Hrana

Sa malo truda sada možete napraviti prave promene u načinu ishrane – ukoliko je to ono što želite. Preporučuje vam se sveže voće – naročito jabuke i narandže. Mlečni proizvodi – posebno sir.

Ljubav

Više nego solidna nedelja u vašim emotivnim relacijama. Kod vas je u glavi sve na svom mestu, mirni ste – pa će isto tako biti i u odnosu sa voljenom osobom. Zajedničke aktivnosti će vam prijati –  bilo da su u pitanju vaši opušteni momenti ili druženja sa prijateljima – u svakom slučaju će pregršt dobre energije biti prisutna. Slobodne Vodolije – stalno se nešto dešava i malo je verovatno da će vam i u jednom trenutku biti dosadno. Pored jakog društvenog života koji će pokrenuti ljubavne zanimacije – i poslovni segment se otvara kao potencijalno mesto za avanture….ili nešto više od toga.

Posao

Jednostavnija sedmica je pred vama. Tempo je laganiji nego u proteklom periodu a i vi ste bolje organizovani i lakše uspevate da sve od obaveza završite na vreme. Suštinski, ovo je po vas povoljan poslovni period u kojem će sve dolaziti na svoje mesto i obavljati se – bez vaše nervoze i žurbe. Bićete zadovoljni i kontaktima sa saradnicima, ali i sa nadređenima – koji u ovom periodu mogu pokrenuti i pitanja vašeg napredovanja – ili ona finansijska. Baš te finansije sada su dosta solidno postavljene.

Zdravlje

Prijalo bi vam da se što više odmarate i opuštate.

Nedeljni horoskop za znak ribe

Hrana

Iako će vam izuzetno prijati riba, mlečni proizvodi, kuvana hrana – ono što vi i inače volite, od ove sedmice ćete osetiti i jaču potrebu baš za mesom, spremljenim na sve moguće načine.

Ljubav

Više nego dobra nedelja da rešite sva eventualna teška pitanja ili teme iz proteklog perioda – oboje ste otvoreni za kvalitetnu komunikaciju, razumevanje i dogovor – pa ako je bilo bilo kakvih problema – sada je trenutak da ih privedete kraju i zatvorite. Dogovarajte se oko ozbiljnih tema, ali se dogovarajte i planirajte i zajedničke, lepe trenutke – jer je period više nego povoljan da uživate, izlazite, otputujete, družite se. Slobodne Ribe – vaš društveni život bi sada mogao da se pojača – a kroz više vaše aktivnosti, pojavljivaće se i više prilika za interesantne kontakte, razgovor, flert. Ili za strast – ako to želite.

Posao

Pritisak na vas, kao i očekivanja od strane saradnika, šefova – se neće smanjiti ni za milimetar (čak može biti dosta pojačana na ulasku  u ovu nedelju) – ali ćete vi sada mnogo drugačije nego do sada izlaziti sa time na kraj. Vi ste skoncentrisani, organizovani, hladne glave, više nego dobre komunikacije i sposobnosti da povučete pravi potez u pravo vreme. Odlični dogovori u kojima ćete umeti da ispoljite praktičnost, ali i odlučnost i stav. Po pitanju finansija – dosta povoljna sedmica.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija.

Horoskop piše: mojastrolog.rs

error: Content is protected !!