Biserni zimski nokti su u trendu za ovu prazničnu sezonu: Donosimo 7 predloga

biserni zimski nokti
Instagram/Prinstcreen

Mi ne izmišljamo pravila, ali izgleda da su biserni zimski nokti zapravo IT nail-art ove sezone. Glazirani nokti su imali svoj momenat slave, a sada je vreme da njihova praznična, neidentična sestra bliznakinja zauzme scenu. Biserni zimski nokti će biti popularni cele praznične sezone i zimu pred nama. Zamislite raskošne perlaste šare, koje podsećaju na blistave pahuljice, koje se prelivaju na vašim noktima. Sve IT devojke sa Instagrama i TikTok-a su prigrlile ovaj trend.

Šta su tačno biserni zimski nokti?

Biserni zimski nokti nude šik manikir koji podseća na zimski dan, dok daju taj prelepi, smrznuti izgled. Spiralne šare preko nokta pružaju najlepši izgled koji je savršen za zimsku sezonu.

View this post on Instagram

A post shared by 𝗦𝗶𝗺𝘂 | 𝗡𝗮𝗶𝗹 𝗜𝗻𝘀𝗽𝗼♡ (@simlynail)

Zašto su biserni zimski nokti – nokti sezone?

Lepota ovog manikira leži u njihovoj raznovrsnoj primeni. Bilo da ste gost novogodišnje zabave, ili trenutno radite u kancelariji, biserni zimski nokti su sjajno rešenje. Ovako ćete izraziti zimsku magiju kroz nail-art. Ovaj stylish manikir ima dosta veze sa glazed doughnut manikirom. biserni sjaj dodaje glamurozni dodir svakom outfitu, bilo da se radi o ležernom ili elegantnom.

Povezano – 7 trendy manikir stilova koji će biti aktuelni za zimu 2023/24.

Biserni zimski nokti – kod kuće u 3 koraka

Možete se odlučiti da odaberete prigušene tonove belih i srebrnih lakova, kako biste imitirale čistoću snega, ili se poigrati sa iridescentnim tonovima lakova.

Korak 1 – Priprema noktiju

Za besprekorni biserni izgled, najpre skupite sve vaše manikir alatke i postarajte se da počinjete sa glatkim platnom. Sredite zanoktice, isturpijajte nokte, i nanesite kvalitetan bazni lak, koij će savršeno pripremmiti nokatnu ploču za manikir.

Korak 2 – Biserni lak + tačkalica

Odaberite biserno beli lak i nanesite dva tanka sloja. Pre nego što se drugi sloj počne sušiti, uzmite tačkalicu i kreirajte spiralne i kružne šare na noktu, dok se lak još uvek suši. Ako preferirate minimalizam, nanesite biserno beli lak samo na krajeve noktiju.

Korak 3 – Nanesite top coat

Kada su se vaše biserne šare u potpunosti osušile, završite look top coat-om, koji će sprečiti krzanje laka i produžiće mu trajnost.

Kako se vama dopada povratak bisernih lakova za nokte?

@nailsbyelisee pearl frenchies are so dreamy #summernailinspo #simplenailinspo #pinterestnailinspo #gelxnailsystem #geloverlaynails ♬ Tony Montana Flow – Chief Keef

error: Content is protected !!