5 manikir trendova koji će biti popularni u 2023. godini

manikir trend 2023
Instagram/Printscreen

Godina za nama, bila je prepuna interesantnih nail trendova: “glazed doughnut”, “red-nail theory”, “velvet” manikir, “aura” nokti itd. Nakon uzbudljive “manikir” godine, čekaju nas neki novi trendovi u 2023. godini! Imajući u vidu inflaciju i stanje ekonomije, u 2023. godini mnoge od nas će se okrenuti DIY trendovima, isprobavajući micro-french ili jednostavan, jednobojni manikir. U nastavku donosimo predviđanja manikir eksperata, kakve nail trendove možete očekivati u 2023. godini.

Ovo će biti najpopularniji manikir trendovi za 2023. godinu!

#1: Žele manikir u bojama ostrige (Oyster Jelly)

Perlasti lak u kombininaciji sa 3D gelom daje želirani “ostriga” manikir. Suptilan je, ali primetićete da ovaj maikir ima izdugnute, polu-amorfne kapljice. Ovo je korejski nail trend, tako da ako želite nešto slično, potražite korejski nail studio. Umesto da nosite isti dizajn na svih 10 noktiju, kombinujte više različitih boja i dizajna, za “mismatched” manikir.

View this post on Instagram

A post shared by KKOHT NAILS / 꽃네일 🌸 (@kkoht_nails)

#2: Mikro-frenč

Frenč manikir i dalje drži primat kao najpopularniji i najjednostavniji nail-art, ali u 2023. viđaćemo njegov “update”. Tanka linija ovog mikro-frenča je veoma suptilna i šik. Ovo nije novi trend, ali nam se jako dopada kako se provlači kroz sezone: minimalistički je, možete odabrati bilo koju boju za ovu tanku liniju i odlično izgleda na kratkim noktima.

#3: Čokoladno braon lak

Kada se dvoumite oko izbora boje laka, odaberite neutralnu braon boju. Ukoliko “potrefite” odgovarajuću nijansu, ukoliko je “čokoladna”, neće vam biti potreban nikakav nail art. Nanesite top coat za sjaj i dobićete jednostavan manikir koji je “izdignuto neutralan”, odnosno, koji ide uz sve. Za razliku od crnog manikira, nije toliko napadan. Idealan za za zimsku sezonu.

Povezano: 5 trikova koje morate znati pre nego što nanesete tamni lak za nokte

#4: Prozirni “kornjača” manikir (sheer tortoise)

Internet potraga za manikirom inspirisanim kornjačinim oklopom porasla je za preko 1900% ove godine. Ukoliko ste inspirisani da je probate, predlažemo vam karamel tonove braon boje, uz sheer ili jelly finiš. Ovo je manikir sličan “lip gloss” noktima, a radi se o mermernim šarama u braon tonovima. Manikir inspirisan kornjačinim oklopom je idealan prelazni manikir za svak godišnja doba.

#5: Krvavo crveni lak

Veoma je teško pronaći idealnu nijansu crvenog laka za sebe, složićete se! Ako ste između dva podtona, ove nijanse krvavo crvenog aka će biti savršene za novu godinu. Iako smo ove zime viđali “candy cane” crvene nokte na Hailey Bieber, tokom 2023. nosićemo tamno crvene i “obxlood” nijanse crvene.

Pročitajte još i: 10 trendova u nezi kože za 2023. godinu

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!