Trend Alert: Bakarni balajaž je najlepši način da nosite pramenove ovog proleća

bakarni balajaž
Instagram/Printscreen

Bakarna nijansa je ostala jedna od najpopularnijih boja za kosu tokom prošle godine. Videli smo bezbroj poznatih ličnosti kako menjaju svoju prirodnu boju za vatrenu nijansu — od Sidney Sweeney do Ciare. A nakon procene njihovog zapanjujućeg izgleda, saznali smo da postoji mnogo načina da se nosi ova nijansa koja je ipak pomalo zahtevna za održavanje. Jedan od najpopularnijih pristupa je bakarni balajaž —mislite: bakarna kosa sa prirodnim, ručno oslikanim pramenovima. Unapred, sakupili smo nekoliko bakarnog balaiage-a koje su odobrile poznate ličnosti kako bismo inspirisali vaš sledeći izgled.

Bakarni balajaž – inspiracija

1. Cowboy Copper

Kaubojski bakarna kosa Šej Mičel je bogati, dubok pristup trendu. Samo zato što želite da budete svetliji ne znači da morate da se odlučite za svetlu nijansu. Sa balajaž naglašavanjem ispod nove osnovne boje, zaista možete produžiti vek svoje boje i dati svom bakru sloj prirodne dimenzije.

2. Jaki pramenovi

Očekujte da će vam trebati neko vreme da dobijete jake bakrene delove poput Ciarinih. Da biste postali svetliji u bilo kojoj boji, potrebno je nekoliko frizerskih seansi vrednih truda. Međutim, rezultati su vredni toga. Pogledajte samo obimne bakrene lokne kao dokaz.

View this post on Instagram

A post shared by Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

3. Meki balajaž

Frizura Krisi Tigen sa strane nije jedini efekat koji ovde vidimo. Ima prelepe, ručno oslikane bakrene pramenove nabacane po kosi. Kada balajaž doda taj nivo dimenzije kosi, lako je shvatiti zašto se toliko slavnih osoba odlučilo za izgled.

4. Money Pieces

Iako možda ima crvenkasto-braon nijanse svuda, ova dama nije štedela na svetlijim pramenovima koji uokviruju njeno lice. Ti sjajni istaknuti pramenovi su prepoznatljiva a.osobina balaja.

5. Izrasli talasi

Najveća prednost balajaža je njegov životni vek. Kada vam kosa počne da raste, nema oštrih linija koje bi vam skrenule pažnju na popravku. Te meke ručno oslikane nijanse neprimetno prolaze niz vaše pramenove — kao što to čini Ema Stoun ovde — i još uvek se čitaju kao sveže i svrsishodne, što vam može kupiti dosta vremena između sastanaka u salonu.

6. Bakar u boji šargarepe

Kada birate svetli bakar boje šargarepe, dimenzija je naziv igre. Dodavanje svetlijih tonova preko starih izraslih svetlih delova daće efekat bakrenog balaiage-a poput ovog koji vidimo ovde. Držite šampone i balzame namenjene bojenoj kosi na dohvat ruke da biste održali život boje.

Pročitajte još i – Kako da znate da je balajaž dobar za vas?

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!