Brze frizure koje će vam spasiti dan

By  |  0 Comments

U želji da svaki dan lepo izgledate – a dešava vam se da nemate baš mnogo vremena za odlazak frizeru, donosimo vam brze frizure koje će vam spasiti dan. Zaboravićete na dane loših frizura kada pogledate predloge za brze, a praktične, jednostavne i lepe frizure koje se mogu napraviti za 10 do 15 minuta.

Uverićete se da su ove brze frizure odlično rešenje kada žurite ili ste u nedoumici oko odluke kakvu ćete frizuru nositi taj dan, a posebno će vas oduševiti što vam za pripremu neće biti potrebno mnoštvo proizvoda za oblikovanje kose, pribora ili ukrasa za kosu. Takođe, nebitno da li vam je kosa čista ili prljava – iako ste i same svesne da što vam je kosa neurednija, lakše i brže ćete napraviti frizuru.

U nastavku vam donosimo 5 neverovatno brzih frizura koje izgledaju jako teško, ali se mogu napraviti čak u nekoliko minuta. I ovaj put poznate lepotice su nam bile inspiracija – uvek su u žiži javnosti, mnogo rade i često nemaju vremena da se posvete svom beauty izdanju te pribegavaju da nose praktiče i brze frizure.

5 brzih frizura poznatih lepotica

Koristeći elegantnu crnu traku za kosu (možete upotrebiti i ukrasnu maramu), manekenka Karlie Kloss je vezala ovaj aksesoar oko glave sa mašnom sa strane, dok joj je kosa ostala očešljana unazad i puštena. Praktično, ženstveno, moderno, a odgovara svim dužinama kose.

Kada nema vremena za uređivanje kose, manekenka Bella Hadid – bez mnogo muke i za samo nekoliko minuta, napravi klasičnu punđu tako što mokru kosu zaveže na vrh glave, učvrsti je gumicom i ukosnicama. Uredna kosa i stilizovana frizura, čak i kad vašoj kosi ne možete da priuštite poseban tretman.

Atraktivna i uvek glamurozna glumica Jessica Alba se odlučila da crvenim tepihom prošeta sa razbarušenom pletenicom, sa kosom podeljenom po sredini, pa zašto se i vi ne biste opredelili za ovu brzu frizuru kada potpuno ostanete bez vremena ili inspiracije. Ne zaboravite da ostavite nekoliko pramenova da ležerno padaju uz lice.

Povezano: Pletenice poznatih kao inspiracija za frizuru – Galerija 5 fotografija!

Iako model Hailey Baldwin nosi nehajno, a ipak veoma stilizovano zavezan visoki rep sa loknama, ako nemate vremena, ne želite da izlažete kosu toploti ili su vam se lokne drugi dan već malo opustile, ovu brzu frizuru možete napraviti i bez lokni  – svejedno ćete imati odličnu frizuru. Pramen kose s unutrašnje strane repa omotajte oko gumice, učvrstite ukosnicom i vaša frizura je gotova.

Glumica Margot Robbie nam je dokazala da razbarušena punđa napravljena samo od gornje polovine kose dok ostatak ostaje slobodan nije samo za kućnu varijantu, već je idealna frizura od 5 minuta s dugotrajnim uspehom. Kada žurite, izrazite vašu elegantnu i razigranu stranu spajanjem podignute i raspuštene kose.

Nadamo se da smo vas nadahnuli galerijom brzih frizura poznatih zvezda. Uživajte!

Povezano: Neka se vide: Jednostavne frizure s ukosnicama!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!