Burgundy kosa za proleće: “Cherry Chocolate” brinete su u trendu

cherry chocolate brunette
Instagram/Printscreen

Kako idemo ka letu, nijanse kose neizbežno idu u svetlijem pravcu, ali “Cherry Chocolate” smeđa se pojavljuje kao bogata, raskošna i buntovnička nijansa koja nas tera da preispitamo. Obično su bordo smeđi tonovi rezervisani za hladnije mesece, ali postoji nešto u vezi sa infuzijom burgundi nijanse u smeđu, koji deluje voćno, zabavno i savršeno za leto, dok i dalje izgleda luksuzno. Dakle, pre nego što rezervišete svetlije pramenove kod vašeg frizera, bacite pogled na neke inspo fotke ovog najnovijeg hair trenda.

Kakva je to “Cherry Chocolate” brineta?

”Chocolate Cherry” brineta uzima klasičnu čokoladnu tamnu podlogu, a zatim dodaje sočnu glazuru u boji višnje preko za suptilniji nagoveštaj trendu crvene kose koji nastavlja da prati. Rezultat bi trebalo da liči na meku bordo, jer su braon i crveni tonovi malo ljubičasti, poput boje crnih trešanja, u odnosu na npr. strawberry blonde, koja ima više bakarnih crvenih nijansi.

Nijansa nudi priliku brinete da se zabave više, plus je odlična opcija ako želite da budete nežniprema svojoj kosi – pošto tako izbegavate blanš neophodan za svetliji plavi izgled. “Cherry Chocolate” brineta je tako sjajna boja za nekoga ko traži zdravu kosu. Svaki ton kože je drugačiji, ponekad će vam trebati malo višnje ili smeđee za ton kože“, dodaje ona. Posebno dobro funkcioniše na toplim tonovima kože, ali može dodati malo drame i na hladne tonove kože.

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Šta treba uzeti u obzir pre nego što poželite ovu nijansu?

Ako već počinjete sa tamnom bazom, promena boje nije previše drastična, ali će vam pomoći ako je ton trešnje već deo vaše garderobe i palete boja. Razmislite o svom načinu života, odeći i šminki. Na primer, ako ste devojka sa tamnijom bojom usana i ružičastim rumenilom, ova nijansa je idealna za vas.

Pogledajte u nastavku inspirativne fotke koje će vas možda naterati da razmislite o ovoj nijansi.

Pročitajte još i: 9 nijansi crvene – Kako da odaberete savršenu nijansu crvene za svoju kosu?

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!