Ovo su najlepše frizure u trendu za jesen 2018.

frizure u trendu za jesen 2018.

Jesen nam je već došla, a sa njom najčešće i ideja o novoj frizuri. Bilo da se radi o novom stilu šišanja, ili samo o novom stiizovanju kose – ova jesen je veoma zanimljiva i šarenolika! Bilo da vollite neobavezne, tršave frizure, ili ste fan šiški – jesen 2018. donosi upravo ove trendove, koji će biti veoma popularni!

Najlepše frizure u trendu za jesen 2018 – TOP 6

1. Retro talasi u stilu 1920-ih

Za razliku od učvršćenih, geliranih sitnih talasa 20-ih i 90-ih, zahvaljujući pevačici Misi Eliot koja ih je popularizovala ove jeseni, oni su mekši i jednostavniji. Inspiracija svakako dolazi iz dvadesetih godina prošlog veka. Vi ih možete rekreirati uz tanki figaro i metalne štipaljke kojima ćete spljošiti loknice i zakačiti ih uz glavu. Ako ste za ležernije talase, nanesite gel za kosu i kremu za ravnanje na mokru kosu, a potom prstima i češljem napravite ove retro talase.

Za postizanje ove frizure, mi vam preporučujemo Marrakesh Hold Styling Gel za kosu.

frizure u trendu za jesen 2018.
Instagram/Printscreen

2. Kosi ležerni bob

Ova godina je svakako godina bob frizura. Ali ove jeseni se  napušta trend savršeno glatkih i oblih bob stilova, u korist kosih, ležernih “wash-and-go” frizura. Nikad lakša za održavanje, ne zahteva feniranje i perfektno stilizovanje, deluje opušteno i savršeno – nesavršena! Ovu frizuru će obožavati vlasnice tanke kose koja pati od nedostatka volumena!

frizure u trendu za jesen 2018.
Instagram/Printscreen

3. Šiške koje uokviruju lice

Šiške se ove sezone nose dugačke, tako da uokviruju lice, poput razmaknutih zavesa. Ovo je reminiscencija na zvezde iz 60-ih, poput Brižit Bardo, i njenih messy šiški, koje izgledaju tako romantično upareno sa visokim repom. Kako biste dobili ovaj look – odvojte najkraće stepenove kose kao i šiške. Svaki pramen omotajte oko figara kako biste kreirali meke talase koji će uokviriti lice.

Povezano: Šiške u trendu za 2018. godinu – Top 7 predloga

frizure u trendu za jesen 2018.
Instagram/Printcreen

4. Talasasti lob do ramena

Frizeri iz Los Anđelesa tvrde da je “long bob”, pozantiji kao lob, najpopularnija frizura koja se traži ove jeseni. Čak i trendseterka poput Viktorije Bekam nosi ovaj stil. Lob je sofisticiran, stajliš, a daje dodatni volulmen kosi kada se stilizuje. Ključ je da se prilagodi individualnoj strukturi lica.

Za ekstra volumen lob frizure, predlažemo Subrina Professional Boom Boost sprej za volumen iz korena.

frizure u trendu za jesen 2018.
Instagram/Prinstcreen

5. Banana-punđa

Popularizovane još prošle godine, banana punđe nastavljaju da oduševljavaju i ove jeseni. Ovaj romantični stil će sigurno ostati tokom cele jeseni, posebno pred kraj sezone venčanja. Jednostavno se pravi – uvijanjem i kačenjem, a vaša frizura će izgledati romanitčno i elegantno čak i ako nosite jesenji šešir.

frizure u trendu za jesen 2018.
Instagram/Prisntcreen

6. Cvetni aksesoari za kosu

Pomalo neobičan trend za tmurnu jesen jesu cvetni aksesoari za kosu. Iako cveće u  kosi koje nose holivudske zvezde može učiniti da izgledate kao šumska nimfa, postoje stajliš načini da u vašu frizuru ubacite cveće a da to bude diskretno: upletite nit sa ružicama u pletenicu, ili zakačiti manji cvet ukosnicom na ivicu punđe.

frizure u trendu za jesen 2018.
Instagram/Printscreen

Pročitajte još i: Najlepši make-up trendovi za jesen 2018.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!