Izrasli paž je savršena frizura za prelazno godišnje doba

izrasli paž
Instagram/Printscreen

Znate nas, uvek smo raspoloženi za dobru frizuru, ali jedna aplauza vredna interpretacija klasičnog boba koji volimo je izrasli paž. Mnogi od nas se mogu povezati sa dilemom „šišati ili ne šišati“. S jedne strane se morate pozdraviti sa dužinom, a s druge strane dobićete prelepu frizuru sa zdravim krajevima. U nastavku saznajte sve o ovoj fenomenalnoj frizuri.

Šta je to izrasli paž?

Nije iznenađujuće da ime odaje mnogo toga. A izrasli paž uparuje tradicionalni paž oblik sa nešto dužom dužinom – skoro kao da je isečen do vilice i da je imao nekoliko meseci da izraste. Izrasli bob nudi odgovarajuću dužinu koja ima privlačnost za kul devojke, dok zadržava dovoljnu dužinu da svoju kosu možete oblikovati u nisku punđu, konjski rep ili pleteni čvor. Pogađa sredinu između nečeg novog i svežeg, dok se ne oseća neprijatno kratko za one od nas čiji vratovi nisu navikli da se osećaju bez kose. I, to može biti prelazni korak ka nečem hrabrijem u budućnosti – bez muke.

View this post on Instagram

A post shared by Maya Jama (@mayajama)

Kako da postignete izrasli paž?

U zavisnosti od dužine sa kojom počinjete, ovo može biti skraćivanje krajeva da bi se izrasli bob osećao svežim, ili dramatičnije sečenje ako ste počeli sa mnogo većim dužinama. Trebalo bi da se završi oko ili iznad ključne kosti.

Kako da nosite izrasli paž?

Popularni svetski frizeri daju pratiocima do znanja da je frizura, koji je napravio njen frizer Patrik Vilson označena kao „privremeni bob flow“. „Izgled sam stvorio tako što sam upleten u pletenicu ispod Majine prirodne kose. Stavio sam ekstenzije, a zatim ih isekao na bob dužinu“, rekao je Patrik za GLAMOUR. „Na ovaj način smo mogli da promenimo stvari bez obaveze“, kaže on. Međutim, izgleda tako fenomenalno, mislimo da bi ona trebalo da učini ovu frizuru trajnom.

U nastavku pogledajte inspirativne fotke za izrasli paž.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!