Upotpunite ritual nege plave kose: Stigao je Moroccanoil Purple Conditioner!

moroccanoil blonde perfecting conditioner

Ako ste ponosna plavuša, sigurno vam ljubičasti proizvodi za negu nisu nepoznanica! Šamponi, kondicioneri i maske obogaćene ljubičastim pigmentom su postali nezamenljivi između dva termina za bojenje u salonu, a posebno imajući u vidu šta naša koža “trpi” od spoljašanjih uticaja. Ovi efekti su najprimetniji na plavoj kosi: ona veoma lako poprima neželjeni žuti ton. Kako bi se izborili sa ovim problemom, moramo posegnuti za ljubičastim proizvodima za negu! Pošto je MoroccanOil Blonde Perfecting Purple šampon odavno pokupio vaše simpatije, sigurno će vas obradovati vest da ritual nege možete upotpuniti i ljubičastim regeneratorom iz iste linije! U nastavku saznajte sve o najnovijem MoroccanOil Blonde Perfecting Purple Conditioner-u!

Zašto plava kosa poprima žuti ton?

Par nedelja posle bojenja u plavo, primećujete nešto čudno: vaša nijansa s kojom ste izašli iz salona je poprilimila ružne žute, narandžaste ili crvenkaste tonove. U pitanju je česta pojava, koja se dešava kada se prirodno tamna kosa boji u plavu, srebrnu, platinastu boju ili pramenove. Ovo se dešava kada blanš ne skine sav prirodan pigment iz dlake, čineći da topli tonovi iz prirodno smeđe ili crne kose “izvire” napolje.

Osim toga, pojava ružnih toplih tonova u kosi se dešava i redovnim ispiranjem boje: naime, vaša boja se sastoji iz molekula crvene, žute i plave boje. Oni plave boje se mnogo brže ispiraju i “raspadaju” jer su sitniji, ostavljajući samo molekule toplih boja – crvene i žute. Srećom, između dva bojenja nastupa – ljubičasti šampon i regenerator!

moroccanoil blonde perfecting shampoo

Zašto baš ljubičasti pigment?

Neželjeno žutilo plave kose neutrališe ljubičasti pigment u specijanim šamponima i maskama namenjenim toniranju. Ovaj princip se zasniva na krugu boja, u kome jedna boja koja stoji nasuprot druge je neutrališe (poništava). U krugu boja, nasuprot žute stoji ljubičasta. Dakle, njom ćemo poništiti neželjno žutilo u plavoj kosi i posvetleti je hladnijim tonom.

MoroccanOil Blonde Perfecting Purple Conditioner

Najnoviji dodatak MoroccanOil nezi za plavu kosu uključuje Purple Conditioner – specijalno namenjen za potrebe plave, posvetljene i sede kose. Kada se koristi u kombinaciji sa Blonde Perfecting Purple šamponom, ovaj lagani i hidrantni kondicioner pojačava tonove plave nijanse, dok pomaže u nežnom odmršavanju i omekšavanju kose kako bi bila lakša za oblikovanje.

Ljubičasti pigmenti pomažu u neutralizaciji žutih i naranžastih tonova, a vaša plava kosa postaje svetlija i blistavija! Ono što ovaj regenerator izdvaja od ostalih na tržištu, jeste ArganID™ tehnologija sa pozitivno naelektrisanim mikro kapuslama koje privlače negativno naelektrisane vlasi kose, ubacujući moćnu formulu bogatu antioksidansima i arganovim uljem u korteks kose.

moroccanoil blonde perfecting conditioner

Kako “radi” Purple Conditioner?

Njegova jedinstvena formula je rezultat sinergijskog delovanja više sastojaka:

  • ArganID™ tehnologija: Pozitivno naelektrisane mikrokapsule su privučene negativno naelektrisanim vlasima kose, i unose antioksidativna svojstva arganovog ulja duboko u srž vlasi dok simultano pomažu regenerisanju i zaglađivanju kutikule kose.
  • Kombinacija amino kiselina: nudi benefite zaštite boje i obnove kose, kako bi poboljšao njen izgled i strukturu. Produžava trajanje boje, pojačava njen sjaj i pomaže u raščešljavanu.
  • Ljubičasti pigmenti: pružaju vizuelne efekte, utičući na dubinu i dimenziju boje dok daju prirodan sjaj vlasima. Ovi bogati pigmenti takođe imaju satensku blistavost i superiorna svojstva pokrivanja.
moroccanoil blonde perfecting shampoo i onditioner

Kako se koristi Purple Conditioner?

Ovaj proizvod je savršen dodatak vašem Moroccanoil Blonde Perfecting Purple šamponu: nakon šamponiranja, umasirajte regenerator u kosu, i ostavite da deluje 1-2 minuta. Za intenzivno toniranje, ostavite proizvod da deluje i do 5 minuta. Nakon toga, dobro isperite kosu. Obožavaćete njegov efekat, posebno jer ne sadrži sulfate, fosfate ni parabene!

Kao poslednji korak u nezi plave i posvetljene kose, predlažemo ikonični proizvod MoroccanOil brenda – Argan Treatment LIGHT, posebno namenjen tankoj i svetloj dlaci. Proizvod je formulisan kao prajmer – osnova za sve frizure. Plava kosa će osetiti sve benefite ovog laganog ulja, koje će dodatno kondicionirati, omekašati i pojačati sjaj kose do 118%*. Proizvod ne sadrži alkohol i bezbedan je za bojenu kosu.

moroccanoil argan oil light

Upotpunite vaš ritual plave kose već danas – MoroccanOil Blonde Perfecting Purple Conditioner je dostupan za poručivanje OVDE.

Ekskluzivni uvoznik MoroccanOil-a za Srbiju je DAMB d.o.o, Kumodraška 378, Beograd.

Koja je vaša tajna savršeno plave kose?

error: Content is protected !!