“Red Velvet Hair” – trendy boja kose inspirisana čuvenom tortom

Instagram/Printscreen
Instagram/Printscreen

Postoji razlog zašto je “red velvet” kolač omiljeni među ljubiteljima deserta. Ne samo da je bogat i ukusan, nego je podjednako ugodan na oko. Zato nije ni čudo što je nijansa kose inspirisana bojom ovog popularnog kolača toliko popularna poslednjjih sezona. Radi se o sočnoj nijansi koja je moderna verzija “auburn” nijanse koja daje toplinu, ali uz pravu dozu dimenzije u sebi. Ova nijansa kose svakako daje jarki dodir boje vašem opštem izgledu i svakom tonu kože.

Kakva je tačno “red velvet” nijansa kose?

Kao što ime sugeriše, “red velvet” kosa podrazumeva vibrantno crvenu nijansu. Ipak, ova boja nudi mnogo više nego klasična jarka crvena na koju ste navikli. “Red velvet”  boja nudi čarobnu mešavinu prelepih tonova crvene, ljubičaste, burgundy i šljivaste boje koje se mešaju međusobno za vrhunski. Ova boja inspirisana desertom je veoma prilagodljiva, jer je možete “smućkati” tako da više odgovara hladnim ili toplim tonovima. Drugim rečima, unvieerzalna je za sve tonove i podtonove kože.

View this post on Instagram

A post shared by • ℂ a r r i e Ǥ o u v i o n • (@hairbycarriegouvion)

Kako da postignete “red velvet” hair?

Ako ste raspoložene da isprobate ovu vibrantnu nijansu, postoji puno načina kako je možete dobiti, uz pomoć dobrog koloriste. Ovu nijansu u potpunosti možete prilagoditi tako da pristaje vašem tenu i tonu kože. Ako imate veoma tamnu podlogu, možda će biti potrebno blajhanje kako bi ste oživele ovu nijansu na svojoj kosi.

Predlažemo vam da ovu nijansu održavate JOICO Color Endure šamponom za farbanu kosu.

Instagram/Printscreen

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!