Kolorizacija uz negu arganovim uljem: Moroccanoil® je lansirao liniju profesionalnih boja za kosu!

moroccanoil boje za kosu

“Budućnost je puna boja” – slogan je nove linije profesionalnih boja za kosu, jednog od omiljenih brendova naših čitateljki, Moroccanoil®-a! Imali smo tu čast i zadovoljstvo da sa odabranim zvanicama iz sveta hair styling-a, prisustvujemo lansiranju Moroccanoil® boja za kosu na našem tržištu. Događaj je upriličen u prostorijama hotela Hilton u Beogradu, 26. novembra 2022, i organizovan od strane kompanije Damb, koja je zvanični distributer Moroccanoil® boja za kosu. U nastavku sa vama delimo naše utiske, kao i informacije o ovim novitetima.

Moroccanoil – omiljeni brend za negu kose, sada nudi i boje za kosu

Sa sigurnošću možemo reći da je Moroccanoil® omiljeni brend u našem Lepotica Beauty Shop-u, a od sada istu negu možete dobiti i u Moroccanoil®salonima u Srbiji, kroz uslugu kolorizacije! MoroccanOil profesionalne boje za kosu su sada dostupne isključivo u frizerskim salonima koji rade sa ovim brendom, a imali smo priliku da saznamo zašto su ovo trenutno najbolje boje za kosu na tržištu.

moroccanoil boje za kosu

Na lansiranju ovih boja, Geret Hasl (Gareth Hassall), regionalni menadžer edukacija za Moroccanoil predstavio nam je kompletan portfolio permanentnih i demi-permanentnih boja i posvetljivača za kosu sa posebnom tehnologijom koja pruža izuzetnu zaštitu tokom celog procesa kolorizacije.

moroccanoil boje za kosu

Program je dalje vodio Mišel Baltazar (Michel Baltazar) član Moroccanoil umetničkog tima koji je svoje iskustvo stiliste stekao kao direktor frizure i šminke za Bombai Times Fashion Week, kao i na snimanju editorijala za časopise Vogue, Elle, Rolling Stonei mnoge druge.

„Najvažnija uloga proizvoda za oblikovanje i bojenje kose je stvaranje lepote. Moroccanoil®to radi savršeno”. Fokus brenda je na stvaranju posebnog iskustva izmeštanja iz svakodnevnog što je u skladu sa Mišelovim pristupom. ,,Raduje me i ponosan sam što se moja i filozofija Moroccanoil®-a poklapaju i rade u sinergiji”, govori Mišel.

moroccanoil boje za kosu

Po čemu se ove boje za kosu izdvajaju od ostalih?

Srž kolekcije Moroccanoil® negujućih boja su zaštićeni sistemi ProArginine + ArganID® – koji štite i neguje kosu tokom usluge bojenja. Posetioci događaja su imali prilike da se uživo uvere u vibrantnost i sjaj boje, bolje upoznaju revolucionarnu tehnologiju i vide moć ovih proizvoda na 7 različitih modela.

Linija Moroccanoil® profesionalnih boja za kosu sadrži Color Rhapsody Permanent Cream boje (68 nijansi), Color Rhapsody High Lift Permanent Cream boje (5 nijansi), Color Calypso Demi-Permanent Cream Color (44 nijanse), Color InfusionPure Color Mixer (7 nijansi) i posvetljivače Blonde Voyage Powder Lightener i Blonde Voyage Clay Lightener sa nežnim, neiritirajućim formulama, za posvetljivanje kose bez peckanja!

moroccanoil boje za kosu

Benefiti Moroccanoil® profesionalnih boja za kosu:

  • 64% pojačan sjaj kose
  • 96% klijenata doživljava opštu udobnost kože glave
  • 9+ nedelja jarke salonske boje

Gde isprobati ove boje?

Moroccanoil® profesionalna kolekcija boja za kosu је od novembra 2022. dostupna isključivo u odabranim salonima širom zemlje.

Posle usluge kolorizacije, produžite efekat boje i nege uz široku paletu Moroccanoil® proizvoda za kućnu negu, koje možete nabaviti u Lepotica Beauty Shopu!

Evo kako je prošao event lansiranja Moroccanoil® boja za kosu, kroz naš objektiv:

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!