Najlepše frizure za novogodišnju noć: 7 predloga

By  |  0 Comments

Da biste zablistali u novogodišnjoj noći, pored adekvatne haljine, nakita i šminke, treba još da razmislite kakvu frizuru želite da nosite prilikom dočeka Nove 2017. godine.

Drage dame, bliži se najluđa noć u godini i verovatno razmišljate kako ćete izgledati za doček Nove 2017. godine. Ukoliko ste izabrali garderobu, aksesoari i novogodišnji make up, vreme je da odlučite koja vam frizura upotpunje celokupan izgled.

Pronaši smo 7 elegantnih i ležernijih frizura – od pletenice, preko punđe do retro lokni, i sve između, zbog kojih ćete izgledati sjajno i sigurno igrati bez straha da će vam se frizura pokvariti. Inspiraciju smo pronašli u frizurama poznatih lepotica zato ne sumnjamo da ćete zablistati kao nikad do sad u najluđoj novogodišnjoj noći.

Pored predloga za novogodišnje frizure koje možete uraditi same, kao inspiracija vam može poslužiti i make up izgled svetskih lepotica – od smelih tamnih usana do “Smokey eyes” pogleda.

Bez obzira da li ćete ostati kod kuće ili idete negde u provod, isprobajte ove jednostavne, ali opet dovoljno svečne ideje za hrabar, sofisticiran izgled za doček Nove 2017. godine kako bi odlučili koja vam frizura najbolje stoji uz celokupnu odevnu kombinaciju. Jedostavnost je često najlepša.

Povezano: 10 predloga za savršen novogodišnji make up!

7 frizura za doček Nove godine

Niski rep i pletenica

Neuredna visoka punđa sa aksesoarom

Polu puštena, polu podignuta frizura

Romantična kruna od pletenica sa aksesoarom

Zalizana, ravna i puštena kosa

Glamurozne retro lokne

Zalizana kosa i niska punđa od pletenice

Povezano: Novogodišnji makeup: “Smokey eyes” pogled!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!