NEOBIČNE JESENJE NIJANSE: 3 boje kose koje će vas inspirisati za promenu

By  |  0 Comments

Česte promene temperature poslednjih sedmica upozoravaju nas da nam se bliži jesen, a nova sezona refleksno nas navodi da načinimo neke promene na sebi, a najčešće menjamo frizuru i boju kose. Ukoliko ste voljni da prihvatite duh menjanja godišnjeg doba, u današnjem tekstu otkrivamo 3 boje kose koje će vas inspirisati za promenu.

Tokom godina razvile su se mnoge tehnike farbanja kose, koje imaju kreativna imena koja pomažu i vama i frizerima da kroz komunikaciju dođete do željene boje kose. Poznavanje tehnika farbanja kose je odlično za vas jer kao kupac koji plaća frizeru sve pružene profesionalne usluge, trebate se informisati o tome šta želite kako biste bili 100% zadovoljni rezultatom na sopstvenoj glavi.

Ako želite da dočekate jesen sa novom bojom kose, izdvojili smo 3 najaktuelnije nijanse pramenova koje se odlično uklapaju uz žuto lišće i ostale jesenje note. Pogledajte o kojim mešavinama boja u kosi je reč!

Povezano: Brinete su uvek u trendu – Galerija najlepših smeđih tonova!

3 boje kose koje će ove sezone dominirati

Oil Slick

A post shared by Angie Cooper (@angieatvain) on

Devojke sa tamnijom kosom, odnosno sve žene kojima se sviđaju nijanse koje se pojavljuju u prosutoj nafti, svoju frizuru mogu osvežiti oil slick tehnikom farbanja kose – mešanjem različitih nijansi preliva za kosu.

Lived-in

A post shared by @paintbypaige on

Zahvaljujući lived-in tehnici farbanja kose, koja imitira prirodan izgled kose diskretnim stapanjem nijansi koje idu od plave do braon, nećete morati odlaziti u frizerski salon narednih 6 meseci.

Geode

Korišćenjem sombre tehnike i različitih nijansi tamno plave i ljubičaste dobija se popularna, suptilna geode nijansa koja je jednostavna za održavanje jer ne morate farbati koren kose.

Povezano: Hit boja kose leta: rose gold nijanse!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!