Brinete su uvek u trendu – Galerija najlepših smeđih tonova

By  |  0 Comments

Pored toliko različitih smeđih nijansi vrlo je bitno da obratite pažnju koja se najbolje slaže uz vaš ten, boju očiju, ali i karakter. U želji da vam pomognemo, izdvojili smo najlepše poznate brinete, a na vama je da razmislite čija boja vam se dopada.

Naslovna foto: PhotoJoiner Pinterest

Profesionalci za kosu ističu da je najbolji izbor nijansa koja je dva do tri tona tamnija ili svetlija od vaše prirodne boje kose. Velika prednost smeđih tonova je što izrastak izgleda prirodno, koji u kombinaciji sa svetlijim pramenovima kosi daje volumen.

Kod Natali Portman zlatno smeđa boja ističe lepotu svetlo smeđih očiju. Ova smeđa nijansa ide uz maslinaste i tamnije tonove kože, dok talasasta i kovrdžava kosa stiu njene najbolje osobine.

Bella Hadid nam je dokazala da su najjednostavnije smeđe nijanse nekada baš zapanjujuće. Ova prekrasna nijansa čokoladno smeđe će uspešno sakriti ispucale vrhove te istaknuti sjaj kose. Idealna je za samouverene žene.

Ako više volite kestenjaste podtonove, predlažemo vam da ofarbate kosu kao Eva Mendes. Boja kestena daje svežinu tenu, odlično prekriva sede i kosi daje sjaj.

Povezano: 3 načina nijansiranja kose koja će obeležiti proleće!

Tamnoputa Jennifer Lopez se odlučila za svetlucave bronde tonove koji ističe njenu toplinu i šarm. Ležerna valovita kosa i jača šminka naglašavaju spoj smeđe i plave kose, a pristaje i uz frizure poput ležerno podignute punđe ili pletenice.

Angelina Jolie je ravnom kosom usmerila pažnju na hladnu smeđu boju kose. Ova nijansa boje espresso kafe istovremeno može izgledati obično i izuzetno prefinjeno, a sve zavisi od načina oblikovanje frizure koji reflektuje svetlo drugačije.

Jessica Alba se odlučila za ombre suptilnih čokoladnih i karamel tonova. Izgleda vrlo prirodno, posebno na bob i slojevito ošišanoj kosi.

Smeđa kosa je sve samo ne dosadna kada dodate pramenove boje meda u koren kao što je uradila Miranda Kerr. Pramenovi boje meda nisu preupadljivi i smeđoj kosi daju željeni sjaj te su idealni ako ne želite menjati boju kose, a ipak želite malo osvežiti svoj izgled.

Povezano: Bronde – boja kose koja će biti IN u 2017. godini!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!