Bronde – boja kose koja će biti IN u 2017. godini

By  |  0 Comments

Ako već niste čuli od vašeg frizera, kada je u pitanju bojenje kose, bronde je trend koji će biti IN u 2017. godini.

Naslovna foto: PhotoJoiner Pinterest

Zahvaljujući lepoticama kao što su Gigi Hadid, Karlie Kloss, Diane Kruger, Olivia Palermo, Kate Bosworth, Blake Lively, Jennifer Lopez, Cara Delevingne i mnogim drugim poznatim ličnostima koje su naprosto poludele za ovom bojom kose, bronde će biti IN u 2017. godini. Ipak, bronde baš i nije nešto novo, jer zvezde Jennifer Aniston i Sarah Jessica Parker odavno nose, kako bronde nazivaju – suncem okupanu smeđu kosu (jer deluje kao da je kosa posvetlila od sunca i morske soli).

Bronde jeste egzotična, letnja boja, ali se može nositi tokom cele godine, u svakoj varijanti i savršeno se prilagođava različitim bojama kože i očiju. Zahvaljujući mešanju i stapanju nekoliko nijansi smeđe i plave boje (bronde je fuzija dve reči – smeđa i plava, odnosno brunette i blonde), farbanjem u najmoderniju boju, kosa dobija bogat volumen i potrebnu dubinu, a vi mladolik i prirodan izgled.

Ova boja je veoma zahvalna, jer ne zahteva često farbanje, prilikom kojeg je važno, ukoliko težite modernom izgledu u ovoj godini, da se kosa posvetli ili potamni najviše 2 ili 3 nijanse u poređenju sa vašom prirodnom bojom.

Uživajte u fotografijama poznatih žena koje vole farbati svoju kosu u bronde nijansu. Možda je i pravo vreme da osvežite vaš izgled i dodate mu tople tonove, koji će vas ugrejati tokom ovih hladnih dana.

Gigi Hadid

Karlie Kloss

Diane Kruger

Olivia Palermo

Kate Bosworth

Blake Lively

Jennifer Lopez

Cara Delevingne

Povezano: Ombre se vraća u modu u 2017. godini – ovoga puta u crno sivoj kombinaciji!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!