Ombre se vraća u modu u 2017. godini – ovog puta u crno sivoj kombinaciji

By  |  0 Comments

Na radost mnogih dama koje su u predhodnih nekoliko godina zavolele ombre trend farbanja kose, ovaj trend se i u 2017. godini ponovo vraća, do duše u nešto promenjenoj formi i stilu.

Naslovna foto: PhotoJoiner Pinterest

U sadržaju teksta koji je pred vama, pročitajte kako da ofarbate kosu u ombre stilu, a da to izgleda apsolutno moderno i u skladu sa ombre trendom koji je aktuelan za 2017. godinu.

Kako postići crno sivi ombre?

Da biste ostali verni možda svom omiljenom ombre stilu, ali da bi ste istovremeno bili u trendu, ono što je potrebno da uradite jeste da se prilikom odabira boja koje ćete koristiti u procesu farbanja odlučite za crnu i za sivu boju. Pritom je potrebno da nijansa crne boje bude što je moguće više tamna, bez primesa nekih drugih nijansi koje mogu biti prisutne u toj boji. Siva boja, treba da bude što intezivnija, tako da se njena nijansa može poistovetiti sa srebrnom.

Povezano: Trendy boje kose za jesen/zimu 2016/2017.

Kombinovanjem te dve boje, u toku farbanja u ombre stilu, napravićete pravi pogodak i bićete potpuno moderni ove godine.

Ono što je važno istaći, jeste da je preporučeno da prilikom farbanja crnu boju koristite kao osnovnu, tačnije početnu boju koja će se postepeno prelivati u sivu boju. U zavisnosti od vaše lične želje i možda trenutnog raspoloženja, sami možete da odlučite koliko područje kose ćete pokriti crnom bojom, a koliko područje kose sivom bojom. Konkretno, kosu do polovine dužine možete ofarbati crnom bojom, koja će se od sredine preliti u sivu boju, ali takođe možete postupiti i tako što ćete gotovo celu dužinu kose ofarbati u crno i tek krajeve u sivo.

U oba slučaja, nećete pogrešiti i izgledaćete baš onako kako želite, moderno.

Jedino što se ne preporučuje, jeste da prilikom farbanja kose, boje koristite u obrnutom smeru. Dakle, nemojte sivu boju nanositi na koren i na početnu dužinu kose.

Povezano: Pramenovi koji vam najbolje stoje prema boji kože, kose i očiju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!