Trendy boje kose za jesen/zimu 2016/17.

By  |  0 Comments

Kada su trendy boje kose u pitanju, ove sezone je sve u pronalaženju i spajanju više modernih tonova. Trendy boje kose za jesen/zimu 2016/17. u velikoj meri se oslanjaju na 2 tehnike farbanja – sombre i balayage te kosa izgleda veoma lepo i istovremeno najprirodnije.

Većinu trendy boja kose je vrlo lako kopirati, bez pravljenja velikih promena, jer se trend što prirodnijih nijansi nastavlja i u ovoj sezoni. Pravo je vreme da pronađete odgovarajuću boju kose među nijansama koje će se nositi u narednom periodu.

Zanimljive opcije postoje za sve!

Bakarno crvena boja kose

Ove sezone su popularne živahne bakarne i zlatne nijanse crvene koje su idealne za bledopute crvenokose ili plavuše poput holivudske lepotice Jessice Chastain. Uzmite u obzir da je nega crvene kose zahtevnija, kao i da crvena lako bledi.

Platinum plava boja kose

Veoma je popularna (zahtevna) intenzivna platinum plava boja kose koja izgleda gotovo belo (bez pepeljastih podtonova). Poznata glumica Jennifer Lawrence već neko vreme ne izlazi iz ove trendy boje kose. Platinum plava boja kose je idealna za prirodne plavuše sa potpuno kratkom ili kosom do ramena.

Crna boja kosa sa suptilnim pramenovima

Ako vaša kosa žudi za osveženjem ove sezone, opredelite se za izrazito crnu boju prošaranu crvenkastim ili plavičastim pramenovima poput zanosne Megan Fox. Izuzetno intenzivna i upadljiva nijansa crne boje kose se lakše održava ukoliko vam je kosa prirodno tamnija.

A photo posted by Megan Fox (@dailymeganfox) on

Svetlo smeđa boja kose

Smeđa ne izlazi iz mode, a ove sezone će biti u trendu svetlo smeđa kosa sa veoma suptilnim karamel ili zlatnim pramenovima. Mešanjem više boja se postiže prirodan i privlačan izgled, dok kosa izgleda punija i gušća. Idealna je za dame sa prirodno smeđom bojom kose te tamnijim i maslinastim tenom kao lepotica Sofia Vergara.

Povezano: Pramenovi koji vam najbolje stoje prema boji kože, kose i očiju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!