Spiralni ajlajner: Nova Instagram opsesija

spiralni ajlajner

U poslednje vreme mnogi beauty i makeup trendovi završe na društvenim mrežama, tako je i sa novim načinom naglašavanja očiju. Spiralni ajlajner je najnovija Instagram opsesija koja će svu pažnju usmeriti ka vašim očima.

Naslovna foto: pinterest.com

Nakon šminkanja ušiju, na red je došao drugi neobičan trend i doneo nam potpuno novi način nanošenja ajlajnera – spiralni ajlajner. Nova Instagram opsesija je poznata i kao uvrnuti, traka ili vadičep ajlajner, ali kako god želite da je nazovete, morate da probate ovu najnoviju tehniku ulepšavanja očiju.

Kako da aplicirate spiralni ajlajner?

Naizgled komplikovano, ali ovaj zanimljivi izgled je veoma lako postići, samo će vam biti potrebno mnogo, baš mnogo vremena i veoma mirna i strpljiva ruka. Trodimenzionalni stil uključuje spirale u boji oko ajlajnera (krilati oblik).

Za ovu tehniku vam je potreban crni ajlajner, kao i nekoliko tečnih u boji. Na gornji kapak (od samog ugla oka do kraja) aplicirajte savršeno pravu crnu liniju, pa tečnim ajlajnerima u boji po vašem ukusu iscrtajte spirale, zapravo male polukrugove.

Vežbajte ili pitajte drugaricu da vam napravi popularni spiralni ajlajner, a postojeći primeri na Instagramu vam mogu biti inspiracija.

Raznobojni spiralni ajlajner

Spiralni ajlajner od samog ugla oka

A photo posted by ??? (@veronicasmakeup) on

Spiralni ajlajner na donjem kapku

A photo posted by @glam.beauty.madness on

Minimalistički spiralni ajlajner na krilu

A photo posted by M E G (@glowawaymeg) on

Vatreni spiralni ajlajner

Povezano: Lebdeći ajlajner: Novi trend u šminkanju!

error: Content is protected !!