Lebdeći ajlajner: Novi trend u šminkanju

Svi vole da nose ajlajner, a postoje milioni načina da ga aplicirate.  Ove godine, zabavni i smeo lebdeći ajlajner je napravio senzaciju u svetu lepote i ubrzo postao novi trend u šminkanju. Na kraju krajeva, istaknute oči u kombinaciji sa neutralnim usnama i prirodnog izgleda kože, uvek su dobitna kombinacija.

Lebdeći ajlajner – trend u šminkanju koji osvaja

Beauty zavisnici avanturističkog duha brzo su prihvatili ovaj novi trend u šminkanju. Lebdeći ajlaner se nanosi visoko na pregib kapka, bez povezivanja sa unutrašnjim ili spoljašnjim uglovima oka, u svim duginim bojama, a često je dopunjen smelom senkom.

Probajte lebdeći ajlajner ukoliko imate spuštene kapke a volite mačkastim očima naglasiti pogled – aplicirajte ajlajner na pregib kapka umesto iznad gornjih trepavica. Kada su vam oči zatvorene imate lebdeći ajlajner, ali kada ih otvorite izgleda kao da ste iscrtali mačkaste oči i niko neće ni primetiti da ste naneli ajlajner visoko na kapku.

Lebdeći ajlajner je jednostavan makeup trend koji ne zahteva savršenstvo linije – iscrtajte uobičajeni ajlajner iznad gornjih trepavica (pomoću nude olovke za usne iscrtajte početni oblik), zatim povucite (artističku) liniju na pregibu kapka. Ako mislite da je oblik ajlajnera previše običan, za glamurozniji izgled dodajte senku za oči na pregib.

Za smelije

Iscrtajte ajlajner na pregib kapka, bez apliciranja ajlajnera iznad gornjih trepavica. Kreirajte svoj oblik lebdećeg ajlajnera – oči će vam izgledati zabavno i šik u isto vreme.

Ovaj novi jesenji trend u šminkanju, gde ajlajner lebdi na ničijoj zemlji između trepavica i obrva, osvežiće vaš svakodnevni stil šminkanja bez obzira da li se odlučite za više nijansi ili jednostavnu, ali upečatljivu crnu liniju, sigurno ćete privući pažnju.

Povezano: 3 TRENY načina apliciranja ajlajnera!

error: Content is protected !!