Letnja nega nadograđenih trepavica

nadograđene trepavice

Duge, uredne i guste trepavice su nedostižan san mnogih žena, koje se, kada ni skupe maskare ne dovode do željenog izgleda, odlučuju za nadogradnju trepavica. Efikasan beauty spas, ipak, zahteva posebnu negu, naročito tokom letnjih meseci.

Leto je pravo vreme da nadogradite trepavice jer ćete osvežiti lice i produbiti pogled te sa minimalno šminke izazivati divljenje. Ipak, kada promenite imidž uz pomoć veštačkih trepavica, treba da znate da brinete o njima na odgovarajući način.

Kako da negujete nadograđene trepavice tokom leta?

Kada uradite nadogradnju trepavica, odnosno profesionalac vam nalepi 2-3 lažne trepavice srednje dužine na vaše prirodne trepavice smeštene na spoljašnjem uglu oka, a sredinu učini gušćom s još nekoliko veštačkih dlačica, trebalo bi da se brinete o njima. Osim što u prvih 24 sata posle tretmana nadogradnje trepavica, ne smete oči izlagati suncu i vodi, svakodnevno biste ih trebali čuvati od visokih temperatura. Obavezno nosite sunčane naočare ili šešir da sprečite rastvaranje lepka.

nadogradnja trepavica

Nadograđenim trepavicama ni tokom leta, a ni inače, ne prija uklanjanje šminke sa očiju uljem te za skidanje šminke koristite micelarnu vodu. Nemojte koristiti ni masne kreme za područje oko očiju ukoliko želite da vam veštačke trepavice traju što duže. Ukoliko želite da dodatno naglasite trepavice, isključivo koristite maskaru na bazi vode.

Kada poželite da ronite u moru ili bazenu, obavezno nosite naočare za plivanje. S obzirom da su oči osetljive na morsku vodu i hlor, postoji mogućnost da ćete poželeti da trljate oči. Suzdržite se od povlačenja trepavica jer ćete prvenstveno oštetiti vaše prirodne trepavice te obeshabriti njihov rast, a tako i sa njima veštačke trepavice.

Povezano: Saveti za lepljenje veštačkih trepavica BEZ muke!

A ako želite da ubrzate rast svojih trepavica…

Preporučujemo vam Serum za negu obrva i trepavica

serum za brzi rast trepavica

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!