Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2016.

By  |  0 Comments

Novembar. Centralni jesenji mesec. Već se ozbiljno velikim koracima približavamo zimi i hladnim danima, neki od nas žale za letom, drugi se raduju skorom prvom snegu… A zvezdice i planete iznad nas i ovog nam meseca govore ko će se veseliti, ko tugovati, ko će biti zadovoljan, a ko će morati da sačeka na neke bolje dane…

U novembar ulazimo sa naglašenim znakom Škorpije – tu su Sunce, Merkur i Mesec. U Strelcu se nalaze Saturn i Venera u konjukciji, u Jarcu Pluton i Mars. U Ribama je još uvek retrogradni Neptun, a u Ovnu retrogradni Uran. I u znaku Vage – Jupiter. Nebo izgleda kao nakon potresa, kao nakon nekih velikih promena. Neki od vas su te promene i potrese osetili intenzivno, drugi na nekom dubljem, podsvesnom nivou.

Prva planeta koja menja znak je Mars. U noći između 9-og i 10-og novembra, preći će u Vodoliju. Pošto je Mars naša akcija, naše delovanje i snaga, onda znajte – period u koji ulazimo obeležiće želja za preokretima, promenama. Obeležiće više aktivnosti, više kontakata sa nama bliskim ljudima, prijateljima, ali će obeležiti i želja da se nekih okova oslobodimo, da se afirmišemo i istaknemo.

13-og novembra slede dve promene – Merkur prelazi u znak Strelca, a Venera prelazi u znak Jarca. Sledi nam više dogovora, više otvorenosti, više kontakata jer Merkur u Strelcu želi da priča, želi da proširi interesovanja, želi da uči i da ostvaruje komunikaciju sa drugima. Venera u znaku Jarca doneće potrebu za emotivnom, ali i za materijalnom stabilnošću. Čeka je kvadrat sa Jupiterom, konjukcija sa Plutonom I kvadrat sa Uranom, pa je sigurno da će tu stabilnost i u jednom i u drugom segmentu biti teško dostići. Ako ništa drugo, biće nam vrlo zanimljivo i u ljubavi i u poslu! 14-og pun Mesec u znaku Bika. Opet će se sve vrteti oko ličnih vrednosti, oko novca, oko toga koliko dobijamo a koliko moramo dati. Način na koji vrednujemo neke stvari može biti na preispitivanju, bez obzira da li su u pitanju materijalne ili emotivne pozicije.

Od polovine novembra Jupiter iz Vage i Saturn iz Strelca krenuće da formiraju sekstil. Jak je i moćan ovaj aspekt jer dva hronokratora deluju udruženo, donoseći stabilnost koja je spremna da traje u vremenu. Bacite pogled na svoj natal I pogledajte da li imate neke planete ili bitne tačke koje će Jupiter I Saturn zajedničkim snagama aktivirati. Njihovo delovanje kreće od 15-og I završava se na 24-om stepenu. Pod najvećim dejstvom će biti planete I tačke u ovom rasponu u znaku Lava, Blizanaca, Ovna, Vodolije, Strelca I Vage. Napominjem da će “najbolje proći” oni koji imaju planete između 15-og I 24-og stepena Vage, Lava I Vodolije.

20-og Neptun kreće direktnim hodom. Završeno je vreme preispitivanja, ali I velikog dunovnog učenja. Vreme je da sve ono što smo u vreme njegove retrogradnosti spoznali, sada I primenimo. Doduše, budite uvereni – ulazimo I u period kada će tajne lakše izlaziti na svetlost dana….imajte ovo na umu… U noći između 21-og I 22-og novembra Sunce će preći u znak Strelca. Jačaju kontakti sa strancima, bacamo se u većoj meri na realizaciju svojih planova, a potreba za ekspanzijom postaje naglašena. Češće ćemo na putovanja, a u isto vreme I svest I duhovnost zahtevaju da se više posvetimo sebi. Naglašene mogućnosti za učenje, obrazovanje, bavljenje alternativnim naukama.

Kao što vidite, pred nama je relativno miran mesec. Da se razumemo, neće biti velikih iskakanja koja su nas “napala” tokom septembra meseca I u nekim periodima tokom oktobra, ali ovo ne znači da ćemo proći kao po loju. Situacija na nebu se dosta stišala, ali još će nas čekati po neko iznenađenjce. Nadamo se samo da ćemo kroz ova proći mnogo lakše I mirnije nego do sada.

U svakom slučaju, ovo bi trebao da bude jedan “korektan” novembar….pa se nadam da ćete uživati u njemu….Srećno!

Pročitajte mesečni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!